Pençe-Yıldırım Harekatı şehidi Samet Şeker, Samsun’a uğurlandı

IGF-https://igfhaber.com/2021/06/07/pence-yildirim-harekati-sehidi-samet-seker-samsuna-ugurlandi/
|
07 Haziran 2021, Pazartesi - 10:27
Pençe-Yıldırım Harekatı şehidi Samet Şeker, Samsun’a uğurlandı

Pençe-Yıldırım Harekatı kapsamında, Irak'ın kuzeyinde el yapımı patlayıcıya basarak yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Jandarma Uzman Çavuş Samet Şeker için Hakkari'de tören düzenlendi. Şeker'in cenazesi Samsun Bafra Şehitliği'nde toprağa verilecek.

HAKKARİ (İGFA)- Irak’ın kuzeyinde bölücü terör örgütüne yönelik yürütülen Pençe-Yıldırım Harekatı’nda şehit olan kahraman asker Uzman Çavuş Samat Şeker için Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'nda tören düzenlendi.

Törene, Hakkari Vali ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Kavukçu, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tevfik Kumbasar, Dağ ve Komando Tugay Komutan Vekili Kurmay Aybay Özkan Şenol, Adalet Komisyonu Başkanı Tuğrul Durmaz, İl Emniyet Müdürü Salavat Mete Pınar, kurum amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile asker ve polisler katıldı.

Uzman Çavuş Şeker'in Türk bayrağına sarılı naaşı Yüksekova Selahaddin Eyyubi Havalimanı'na götürülerek memleketi Samsun'a uğurlandı. Şehit asker bugün düzenlenecek cenaze töreninin ardından Bafra Şehitliği'nde toprağa verileceği öğrenildi.

https://twitter.com/HakkariValiligi/status/1401772933622665218
http://www.ankaramasasi.com/haber/823232/pence-yildirim-harekati-sehidi-samet-seker-samsuna-ugurlandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.