İzmir Menderes’te STK’lar platform kuruyor

IGF-https://igfhaber.com/2021/06/07/izmir-mendereste-stklar-platform-kuruyor/
|
07 Haziran 2021, Pazartesi - 11:13
İzmir Menderes’te STK’lar platform kuruyor

İzmir'in Menderes ilçesinde faaliyette olan sivil toplum kuruluşları bir araya gelerek, platform kurma kararı aldı.

İZMİR (İGFA) - Menderes’teki sivil toplum kuruluşları, Cumaovalılar Kültür ve Dayanışma Derneği öncülüğünde, Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği Menderes Şubesi’nde bir araya geldi.
Toplantıya Cumaovalılar Kültür ve Dayanışma Derneği ile Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği yetkililerinin yanı sıra Menderes Karslılar Kültür Sosyal Yardımlaşma Derneği, Alevi Kültür Dernekleri Menderes Şubesi, Menderes Konyalılar Derneği, Menderes Kent Konseyi, Menderes Sivaslılar Derneği, Menderes Mardinliler Derneği, Menderes Ordulular Derneği, Gaziemir Yunus Emre Yörük Türkmen Derneği, KArışaya Yakamoz Kadın Kooperatifi, Gondol Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yetkilileri katıldı.
"STK'LARIN ÖNEMİ BİLİNSİN"
Cumaovalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Sekreteri Mustafa Durak, dernekler olarak bizler üyelerimizin sesi olduğumuz kadar, bulunduğumuz bölgenin de önemli unsurları olduğunu belirterek, "Sivil toplum kuruluşları bulundukları bölgelere hem özel sektörde hem de kamu alanında işbirlikleri ile vizyon ve misyonlarına uygun olarak katkı sunuyor. Biz de Menderes’teki sivil toplum kuruluşları olarak platform kurma ve birlikte hareket etme kararı aldık. Attığımız bu adımla daha etkin olacak, sivil toplum kuruluşu bilincinin daha verimli hale gelmesine imkan sağlayacağız. Bu oluşum üyelerimizin de beraberliğinin pekişmesinde önemli rol üstlenecektir" diye konuştu.
Karslılar Kültür Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Yakup Kılıç da yaptığı konuşmada şehitlik ve Menderes’in simgesi olan Taş Köprü’nün aktif olacak şekilde ilçeye kazandırılması konusunda açıklama yaptı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/823334/izmir-mendereste-stklar-platform-kuruyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.