Ekrem İmamoğlu’ndan ‘metro’ yanıtı

IGF-https://igfhaber.com/2021/06/07/ekrem-imamoglundan-metro-yaniti/
|
07 Haziran 2021, Pazartesi - 17:32
Ekrem İmamoğlu’ndan ‘metro’ yanıtı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kimi çevrelerce “İBB, metro hattını durdurdu” şeklinde manipüle edilen Yenidoğan-Cumhuriyet-Emek metro hattı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sancaktepe Şehir Hastanesi İstasyonu şantiyesinde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, hattın iptal edilmediğini vurguladı.

Başkan İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Yatırım Programı’na alınmadığı için kredi kullanılamayan hattaki imalat nedeniyle kazılmış bazı noktaların, çevresel ve depremsel riskler nedeniyle doldurulmasının bir zorunluluk olduğuna dikkat çekti.

Onay verilmesi ve kredi bulunmasından sonra hattaki çalışmaların yeniden başlayacağını duyuran Ekrem İmamoğlu, “Deprem açısından oraların çevre ile ilgili oluşturduğu risk açısından burayı doldurmamız lazım. Dolduğumuz yerleri, yarın kredi bulduğumuzda açmamız 1 ay. Bizim proje onay çabalarımız devam edecek. Kredi bulma çabalarımız devam edecek; aynı diğer yerlerdeki gibi. Bugün feryat figan bağıranlar, siyasetin en çirkinini yapıyorlar. Bir de kendini ispat etmek isteyenler var; siyaseten seçilmiş arkadaşlar. Onlara da üzüntüyle bakıyorum” dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/824444/ekrem-imamoglundan-metro-yaniti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.