Ankara'da müzisyenlerin konserleri başladı

Çankaya Belediyesinin pandemi döneminde sahne alamayan müzisyenlere yönelik destek amaçlı başlattığı konserlerin ilki gerçekleşti.
Ankara Masası
|
07 Haziran 2021, Pazartesi - 18:22
Ankara'da müzisyenlerin konserleri başladı

Koronavirüs döneminde sahne almayan sanatçılara destek amacıyla Çankaya Belediyesi tarafından başlatılan  ‘Çankaya Bir Sahne’ projesi bugün start aldı.

İlk konser Çankaya’da bulunan Kuğulu Park ve Bahçelievler Eser Park’ta gerçekleştirildi.

Bugün gerçekleştirilen Kuğulu Park konserinde Utku Ve Sercan, Figen Gene, Seda Savaş sahne alırken Bahçelievler Eser Park’ta Oğulcan Sönmez, Bio Akustik, Grup Herdem vatandaşlarla buluştu. Konserler 18 Haziran’a kadar devam edecek.

"İnsan stresini atıyor"

Bir akrabasının hastane işleri için tesadüfen Ankara’da bulunduğunu söyleyen Necati İlhan, “Şahane. İnsan stresini atıyor, kafa dinlendiriyor. Ankara’nın havasından trafiğinden azda olsa rahatlıyoruz” diye konuştu.

"Müziği çok güzel buldum"

Kuğulu Park'ta bulunan hayvanları beslemek için geldiğinde müziği duyduğunu söyleyen Utku Ulaş, “İlk önce buraya kuşlara yem vermek için geldim. Müziği duyunca abimlerle buraya toplandık. Müziği çok seviyorum hatta hayalim gitar çalmak. Müziği de çok güzel buldum o yüzden abimle dinliyoruz” ifadelerini kullandı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/824497/ankarada-muzisyenlerin-konserleri-basladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.