UİB’in konuğu Ufuk Tarhan

IGF-https://igfhaber.com/2021/06/08/uibin-konugu-ufuk-tarhan/
|
08 Haziran 2021, Salı - 08:54
UİB’in konuğu Ufuk Tarhan

Uludağ İhracatçı Birlikleri, pandemi dönemine rağmen üyelerinin uluslararası rekabet gücünü ve ihracatını artırmak amacıyla düzenlediği online seminerlere ara vermeden devam ediyor.

BURSA (İGFA) - Teorik ve teknik bilgilerin yanı sıra uygulamalı eğitimlerle de üyelerine yardımcı olmaya çalışan UİB’in eğitimlerine, önemli eğitmen ve akademisyenler katılıp bilgi paylaşımında bulunuyor. Bu çerçevede, 10 Haziran Perşembe günü “Geleceğin İş Yapma Modelleri, İstihdam, Geleceğin Meslekleri ve Çalışma Ortamları” konu başlığında düzenlenecek eğitimin konuşmacısı ünlü Fütürist Ufuk Tarhan olacak.

Dünyanın ilk 100 Fütüristi arasında yer alan Ekonomist, M-GEN Dijital/Yazılım Ajans Başkanı Ufuk Tarhan sunumu ile yapılacak olan eğitimde, Eğitim 5.0, Kişiselleştirilmiş Eğitim, 3T (Teknoloji, Tasarım, Takım), HOK (Hibrid, Otodidakt, Küratör), 5Y (Yetenekli, Yetkin, Yetkili, Yaratıcı, Yenilikçi) olmak, Kişisel dönüşüm esnekliği, süreklilik, sorgulayıcı düşünme ve öneri/çözüm/farklı yol/soru-sorun bulma, veri bazlı düşünme/değerlendirme ve analiz yetkinliği, öğrenen ve öğreten etkileşimi projelerle öğrenme, teknoloji ve insan bütünleşmesi gibi konular ele alınacak.

Katılımın ücretsiz olacağı ve seminere katılmak isteyen UİB üyelerinin 8 Haziran 2021 Salı günü mesai saati bitimine www.uib.org.tr adresinden kadar kayıt yaptırmaları gerektiği online seminer, 10 Haziran Perşembe günü saat 14.00 ile 15.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

http://www.ankaramasasi.com/haber/824665/uibin-konugu-ufuk-tarhan
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.