Sakarya’da çağın mimarlarına ziyaret

IGF-https://igfhaber.com/2021/06/08/sakaryada-cagin-mimarlarina-ziyaret/
|
08 Haziran 2021, Salı - 11:21
Sakarya’da çağın mimarlarına ziyaret

Sakarya'da özel yetenekli bireylerin ilkokul çağlarından lise mezuniyetine kadar eğitimlerden faydalandığı BİLSEM'i ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, çağın mimarlarının çalışma ve projelerini inceledi.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Bilim ve Sanat Merkezi’ni ziyaret etti. İlkokul, ortaokul ve lise çağındaki özel yetenekli bireylere yönelik eğitimlerin gerçekleştirildiği BİLSEM ziyaretinde Başkan Yüce’ye AK Parti Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Ersoy eşlik etti.

BİLSEM Müdürü Mahmut Sami Akaryalı merkezde yürütülen çalışmalara ilişkin heyete bilgiler verirken, Başkan Yüce, eğitim gören öğrenci ve danışmalarıyla da tek tek görüştü. Başkan Yüce, BİLSEM eğitimcileri ve öğrencilere günün anısına hediye takdim etti.

Sakarya BİLSEM ’in geleceğin Türkiye’si için bir mihenk taşı olduğunu dile getiren Başkan Ekrem Yüce, ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Matematikten fiziğe, kimyadan bilişim teknolojilerine, tarih, edebiyat, fen bilimleri vesosyal bilgilerden görsel sanatlara ve müziğe kadar farklı disiplinlere yayılan eğitimlere katılan öğrencilere tek tek hediye takdim eden Başkan Yüce, başarılarının devamını diledi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/825099/sakaryada-cagin-mimarlarina-ziyaret
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.