Bursa’da fotoğraf tutkunlarına ulusal maraton

IGF-https://igfhaber.com/2021/06/08/bursada-fotograf-tutkunlarina-ulusal-maraton/
|
08 Haziran 2021, Salı - 11:50
Bursa’da fotoğraf tutkunlarına ulusal maraton

Bursa’nın değerlerini dünyaya tanıtmak ve turizmi geliştirmek için 2021 yılını Bursa için “Hanlar Bölgesi ve İpek yılı” ilan eden Büyükşehir Belediyesi, bu temaya yönelik etkinlikler kapsamında 2-4 Temmuz tarihlerinde Ulusal Bursa Fotoğraf Maratonu düzenliyor.

BURSA (İGFA) - Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği (BUFSAD) iş birliği ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) desteği ile yapılan maraton 2-3-4 Temmuz 2021 tarihlerinden gerçekleştirilecek. “Bursa’nın Hanları, Tarihi Dokusu ve İpek” temasıyla düzenlenen maratona profesyonel ve amatör tüm fotoğraf tutkunları katılabilecek.

Maraton; Bursa'nın tanıtımına katkı sağlanması, tarihi güzelliklerin ön plana çıkarılması, şehir dokusu ve şehirde sosyal yaşam gibi unsurların fotoğraf sanatçıları tarafından kadraja alınmasına olanak sağlayarak, şehrin görsel arşivinin desteklenmesi hedefleniyor.

TOPLAM ÖDÜL 50 BİN LİRA

Katılım ücretsiz olduğu ve her katılımcı en fazla 4 adet sayısal renkli veya siyah-beyaz eserle katılabileceği maraton, Seçici Kurul üyeleri ve TFSF Temsilcileri ile birinci dereceden yakınları dışında, Türkiye’de yerleşik amatör ve profesyonel 18 yaş üstü tüm fotoğrafçıların katılımına açık olacak. Ulusal Bursa Fotoğraf Maratonu’nun birincisi 10 bin TL, ikincisi 6 bin TL ve üçüncüsü de 4 bin TL ile ödüllendirilecek. 3 adet mansiyona 2 biner TL, 1 adet Kurum Özel Ödülüne 2 bin TL, 1 adet Jüri Özel Ödülü ne 2 bin TL ve sergilemeye değer görülen 40 esere de 500’er TL para ödülü verilecek.

http://www.ankaramasasi.com/haber/825163/bursada-fotograf-tutkunlarina-ulusal-maraton
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.