İkizler’in stres dolu haftası

IGF-https://igfhaber.com/2021/06/08/ikizlerin-stres-dolu-haftasi/
|
08 Haziran 2021, Salı - 12:11
İkizler’in stres dolu haftası

KOÇ

Bu hafta gündemimiz arkadaş, dost, akraba gibi yakın çevrenizdeki kişilerle olan ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Geçmişte kalan bir takım konularla alakalı haberler alabileceğiniz bir haftadasınız. Bu hafta gelecek planlarınızla alakalı bazı yatırımlar yapabilir ve bir takım harcamalarda bulunabilirsiniz. Evinizle ve ailenizle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

BOĞA

Bu hafta bütçe kontrolü yapmak ve maddi konularınızla alakalı bir takım tedbirler almak isteyebileceğiniz bir haftadasınız. İşiniz ve aile hayatınızla alakalı olarak her zamankinden daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Bu hafta yakın çevrenizdeki kişilerle bir araya gelerek fikir alışverişi yapabilir ve yeni fikirler üretmek üzerine çalışmalar yapabilirsiniz.

İKİZLER

Bu hafta işiniz ve sorumluklarınızla alakalı olarak bir takım değerlendirmeler içerisine girebilir; hayatınızı, kariyerinizi işinizi ve sorumluluklarınızı sorgulamak isteyebilirsiniz. Bu noktada kendinize karşı açık olmanız hayatınızın şekillenmesi açısından faydalı olabilir. Bu hafta stres ve baskı altında hissettiğiniz için agresif tavır ve davranışlar içerisine girebilirsiniz.

YENGEÇ

Bu hafta tamamlanmamış işleriniz ya da konularınız gün yüzüne çıkabilir. Bu noktada yarım kalan işlerinizi tamamlamak ve çözülmemiş sorunları çözüme kavuşmak için uygun bir hafta olabilir. Kontrolünüz dışında gelişen bir takım harcamalardan dolayı planlarınızda aksamalar ya da sapmalar meydana gelebilir. Bu hafta  sonu kendinize vakit ayırmak isteyebilirsiniz.

ASLAN

Bu hafta sosyal hayatınızda canlılık ve hareketlilik söz konusu olabilir. Arkadaş grubunuzla bir araya gelerek bir takım etkinliklere katılabilirsiniz. Bu hafta ikili ilişkileriniz konusunda temkinli olmanız ve aranızdaki dengelere dikkat etmeniz gerekebilir. Bu hafta yaratıcı yönlerinizin ortaya çıkmasıyla ilham gerektiren konularda başarılı olabilirsiniz.

BAŞAK

Bu hafta kariyeriniz ve işinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yarım kalan işlerinizi tamamlamak için günlük rutinlerinizde değişiklik yapmanız gerekebilir. Bu hafta arkadaşlarınızla bir araya gelmek isteyebilir, birlikte kısa seyahat planları yapabilirsiniz. Özellikle doğada zaman geçirmek isteyebilir; kampa ya da pikniğe gitmeyi ve kendinizi dinlemeyi tercih edebilirsiniz.

TERAZİ

Bu hafta uzaklar, yabancılar, yurt dışı bağlantılı işler, ticari faaliyetler ya da hukuki konular gündeminizi bir hayli meşgul edebilir. Karşılaştığınız olay ve durumlar karşısında hayatınızı ve bakış açınızı detaylı bir şekilde ele alarak sorgulayabilirsiniz. Maddi konularınızla alakalı gereksiz harcamalardan kaçınmanız karşınıza güzel fırsatların çıkmasına sebep olabilir.

AKREP

Bu hafta maddi konularınız ön plana çıkabilir. Gelir-gider, harcama ve ödeme gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Bu hafta yakın çevrenizdeki kişiler tarafından köşe sıkıştırılmış gibi hissedebilirsiniz. Ancak bu durumdan hızlıca uzaklaşmanız psikolojik olarak rahatlamanızı sağlayabilir. Ailenizle ilgili sorumluluklarınızı yeniden ele almanız faydanıza olabilir.

YAY

Bu hafta ikili ilişkileriniz, adalet duygunuz ya da ortak çalışma yapamadığınız işleriniz gündeminizi meşgul edebilir. Komşu, arkadaş, dost, akraba ve kardeş gibi yakın çevrenizdeki kişilerle olan ilişkilerinize özen göstermeniz, agresif tavır ve davranışlar sergilememeniz faydanıza olabilir. Bu hafta evinizle ve dekorasyon işleriyle ilgilenebilirsiniz.

OĞLAK

Bu hafta hem iş hayatınız hem de sağlık sorunlarınız ön plana çıkabilir. Çalışma şartlarınızla alakalı olarak iş arkadaşlarınızla ortak kararlar almanız gereken bir haftadasınız. Maddi konularınızla alakalı temkinli olmanız ve gereksiz harcamalardan kaçınmanız gerekebilir. Birlikte olduğunuz kişiyle keyifli zaman geçirebileceğiniz bir haftadasınız.

BALIK

Bu hafta hem eviniz hem de aile büyüklerinizle alakalı konular gündeminizi meşgul edebilir. Üzerini kapatmaya çalıştığınız bir takım ailevi problemler yeniden gün yüzüne çıkabilir. Ancak bu sefer sorunları çözerek kapatmanız size fayda sağlayabilir. Bu hafta yaratıcı yönlerinizin ön planda olmasından dolayı yeni fikir ve projeler üretmek için oldukça elverişli olabilir

http://www.ankaramasasi.com/haber/825206/ikizlerin-stres-dolu-haftasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.