Saadet Partisi, Bursa Kestel’de esnafın nabzını tuttu

IGF-https://igfhaber.com/2021/06/08/saadet-partisi-bursa-kestelde-esnafin-nabzini-tuttu/
|
08 Haziran 2021, Salı - 14:46
Saadet Partisi, Bursa Kestel’de esnafın nabzını tuttu

Bursa'nın Kestel ilçesinde partililerle esnaf ziyaretinde bulunan Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı İbrahim Özacar, esnafın siyasi iktidardan nutuk değil, icraat beklediğini öne sürdü.

BURSA (İGFA) - Saadet Partisi Bursa İl Başkan Yardımcısı İbrahim Özacar, Kestel ilçesinde esnafları ziyaret etti. Esnafın sorunlarını ve çözüm yollarına ilişkin karşılık görüş alışverişinde bulunan Özacar, "Küçük bir krizi yönetmekten aciz olan siyasi iktidar, pandemi sürecini de bahane ederek bütün insanlarımızı adeta kaderine terk etti" dedi.

Saadet Partisi Kestel İlçe Başkanı Ahmet Demirağ ve ilçe yöneticileriyle esnafları ziyaret ederek sorunları ilk ağızdan dinleyen İl Başkan Yardımcısı İbrahim Özacar, söz konusu ziyarete ilişkin raporu Genel Merkez'e sunacaklarını söyledi. İlgili kurumlara sunulmak üzere hazırlanacak raporda, esnafların sorunlarının somut verilerle ortaya konarak, kısır çekişmelerden uzak muhalefet görevini en iyi şekilde yaparak vatandaşların rahat bir şekilde nefes almasını sağlayacağını kaydetti.

Özacar, siyonist merkezli alışveriş siteleri ve altyapısı yıllar önce tamamlanmış kurye taşımacılığına hazır hale getirilmiş hazır gıda sektörleri vb. yabancı firmalar, kârlarına kâr katarken, küçük esnafın yüksek vergi ve son olarak alınan kredilere gelen yüksek faiz yüküne mahkum edildiğine dikkati çekti. Özacar, ziyaret sonunda, "Esnaf dertli! Siyasi iktidardan nutuk değil, icraat bekliyor" yorumunda bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/825451/saadet-partisi-bursa-kestelde-esnafin-nabzini-tuttu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.