Mansur Yavaş'tan itfaiyeyi hedef alan Fatih Ünal'a tepki

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, itfaiyenin yangınlarda yetersiz kaldığını iddia eden Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Fatih Ünal'a tepki gösterdi.
Ankara Masası
|
09 Haziran 2021, Çarşamba - 00:10
Mansur Yavaş'tan itfaiyeyi hedef alan Fatih Ünal'a tepki

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Haziran Ayı Meclis Toplantısı 1. Birleşimi'nin kapanış konuşmasında ABB Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Fatih Ünal'ın itfaiyeyi hedef alan sözlerine oldukça sert cevap verdi.

"Bazen eksik kalabiliyoruz"

Ankara Ticaret Borsası'nda (ATB) çıkan yangınla ilgili söz alan Fatih Ünal itfaiyenin yetersiz kaldığını ima ederek "Maalesef Yenimahalle’de ATB büyük bir yangına maruz kaldı. Neden çıktığı tam olarak bilemiyorum. Yenimahalleli kardeşlerimize esnaflarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Maalesef istenmeyen şeyler bunlar inşallah hiç olmaz. Lakin yangınlarla ilgili çalışmaları gözden geçirmekte fayda var. Bazen eksik kalabiliyoruz, bazen sıkıntılar olabiliyor. Eğitim anlamında sıkıntı varsa sıkıntıları telafi ederek, yangınlara daha duyarlı ve daha etkin müdahale edilmesini canı gönülden arzu ediyoruz." diye konuştu.

"Çok ayıp bir şey"

Ünal'ın bu sözlerine tepki gösteren Mansur Yavaş "İtfaiyeyi her fırsatta karalamanız çok ayıp bir şey. Allah'tan 300 kişi almışız itfaiyeye. Ağızdan teşekkür cımbızla zor çıkıyor." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/826891/mansur-yavastan-itfaiyeyi-hedef-alan-fatih-unala-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
dayı
09 Haziran 2021, 10:33
youtube da yayınlıyorum diye canlı yayında ihaleleri yandaşına peşkeş çekiyor.. sayıştay, büyükşehir ve diğer kamu kurumlarının denetimine tabi şirketleri sırf yandaşlarına para ödetmek için özel denetim ihaleleri yapıyor, her ne hikmetse bunlar ilanda youtube de falan olmuyor.. geçmiş yönetimler ve yöneticilerle uğraşacağım diye ankaraya hizmet etmiyor, fetöcü ve hdp lilere de nasıl para aktaracağını şaşırıyor tabiki.. işini yaaap yavaş işini ankara ya ve ankaralıya hizmet et!!! seni bunlar için oturtmadılar o koltuğa, halk kaldırmasınıda bilir o koltuktan!!!