Mansur Yavaş'ın “iftira atıyorsunuz” sözlerine Fatih Ünal'dan yanıt geldi

Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Fatih Ünal, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın “iftira atıyorsunuz” sözlerine,” Mansur Bey’in bu sözünü reddediyorum ve kendisine iade ediyorum” yanıtını verdi.
Büşra Bayrak
|
09 Haziran 2021, Çarşamba - 18:46
Mansur Yavaş'ın “iftira atıyorsunuz” sözlerine Fatih Ünal'dan yanıt geldi

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Haziran Ayı Meclis Toplantısı 1. Birleşimi'nin sonunda kapanış konuşmasını yapan ABB Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Fatih Ünal'a Twitter paylaşımlarıyla ilgili olarak "Herkes kendine yakışan tweeti atar Fatih Bey. Attığınız tweetlerin hepsi iftira ve karalama tweetleri” diyerek tepki göstermişti.

Bugün gerçekleştirilen Haziran Ayı Meclis Toplantısı 2. Birleşiminde konuşan Ünal, Yavaş’ın sözlerine yanıt olarak, ”Mansur Bey’in ‘iftira atıyorsunuz’ sözünü kabul etmiyorum kendisine iade ediyorum” ifadelerini kullandı.   

"İftira atmak veyahut da yapmadığı işi yapmış gibi göstermek gibi bir düşünce içinde değilim"

Ünal konuşmasında şunları kaydetti:

“Mansur Bey dün toplantı çıkışında benle ilgili Twitter paylaşımlarımdan kaynaklı ‘iftira atıyorsun’ gibi sözler söylemişti. Dün akşam bir gazeteci aradı beni ‘hangi tweetlerden bahsediyor?’ diye sordu. Bende bilmiyorum dedim. Dedi ki; ‘sizin tüm tweetlerinize baktık iftiraya benzer veya iftira ile ilgili bir söz göremedik.’ Bende bütün tweetlerimi bugün çıkarttım.  Değerli arkadaşlar biz burada siyaset yapıyoruz. Sonuçta ben Mansur Bey’i bazı icraatlarından dolayı eleştiriyorum. Ama böyle iftira atmak veyahut da yapmadığı işi yapmış gibi göstermek gibi bir düşünce içinde değilim. Bu konuda ben Mansur Bey’in iftira atıyorsunuz sözünü kabul etmiyorum kendisine iade ediyorum. Hoş şeyler değil bunlar. Siyaset yapacağız, Mansur Bey’de maalesef bazen Meclisimizde geçirdiğimiz kararlarla ilgili metrolarda, otobüslerde görüp bilmediğimiz veyahut da ne bileyim tam olarak anlamadığımız billboardlarda veya başka yerlerde sözler söylüyor. Değerli arkadaşlar birbirimize hak helal etme veya hak ile ilgili şeyleri siyaset yaparken eleştirirken dozajını kurarak yapmamız lazım. Tabi ki biz iftiraya karşıyız. Bu konuda ben Mansur Bey’in ‘iftira yapıyorsunuz’ sözünü kabul etmiyorum. Mansur Bey’in bu sözünü reddediyorum ve kendisine iade ediyorum.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/827862/mansur-yavasin-iftira-atiyorsunuz-sozlerine-fatih-unaldan-yanit-geldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.