Ankara'dan Bodrum'a giden tur otobüsü kaza yaptı

Lösemili öğrencilerin moral kazanması için Ankara'dan Bodrum'a doğru yola çıkan tur otobüsü yağış nedeniyle kayganlaşan yolda devrildi. Kazada 4'ü ağır 25 kişi yaralandı.
Ankara Masası
|
09 Haziran 2021, Çarşamba - 20:59
Ankara'dan Bodrum'a giden tur otobüsü kaza yaptı

Kaza, Kale - Muğla karayolunun 2’inci kilometresinde meydana geldi. 

Edinilen bilgilere göre; Kocaeli, Ankara ve Elazığ illerinden toplanan 22 lösemili öğrenci ve 3 öğretmen, Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenen moral gezisine gitmek üzere 06 L 2746 plakalı tur midibüsü ile Ankara’dan yola çıktı.

Denizli’nin Kale ilçesini 2 kilometre geçen midibüs, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Bir süre zikzaklar çizerek ilerleyen midibüs, yolun ortasındaki su tahliye kanalına devrildi. Kazayı gören çevredeki sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye Muğla ve Denizli illerinden çok sayıda ambulans sevk edildi. Jandarma ve polis ekipleri, yeni bir kazanın yaşanmaması için bölgede sıkı tedbir aldı.

4 öğrenci ağır yaralandı

Bölgeye ilk ulaşan ambulanslar, 4’ü ağır 15 öğrenciyi alarak Denizli, Tavas ve Kale’deki hastanelere sevk edildi. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan 7 öğrenci ve 3 öğretmen ise, gelen takviye sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından kontrol amacıyla hastanelere yönlendirildi. Durumu ağır olan 4 öğrenci, Pamukkale Üniversitesi Hastanesine sevk edildi. Midibüs sürücüsü ise kazadan yara almadan kurtuldu.


(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/827931/ankaradan-bodruma-giden-tur-otobusu-kaza-yapti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.