Ak Partili heyetten ATB'ye destek

AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin ve bazı Ankara milletvekilleri, geçtiğimiz günlerde yangın felaketi yaşayan Macunköy Mahallesi'ndeki ATB İş Merkezi'nde esnafı ziyaret etti.
Ankara Masası
|
09 Haziran 2021, Çarşamba - 22:29
Ak Partili heyetten ATB'ye destek

AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin, AK Parti MKYK Üyesi ve Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, Asuman Erdoğan, Hacı Turan, Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, AK Parti Yenimahalle İlçe Başkanı Abdülkadir Aydoğan, Ankara Ticaret Borsası'nda (ATB) çıkan yangın zarar gören esnafı ziyaret etti.

Heyet yangından etkilenen kat malikleri, kiracılar, çalışanlar ve iş merkezi yönetimi ile ayrı ayrı görüştü.

"Yaralar bir an önce sarılacak"

Yenimahalle Kaymakamlığının hasar tespit çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Şahin, "Ankara Valiliği, AFAD İl Müdürlüğü başta olmak üzere, devletimizin tüm kurumları gerekli desteği sağlayacak ve yaralar bir an önce sarılacak. Esnafımızın mağduriyeti giderilecek." ifadelerini kullandı.

50 bin lira destek

Ankara Büyükşehir Belediyesi AK Parti Meclis Grubu öncülüğünde iş merkezinde zarar gören esnaflar için 50 bin lira yardım kararı alındığını da anımsatan Şahin, gerek Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi nezdinde gerekse ilgili kurumlar nezdinde atılması gereken adımlar için hızla harekete geçtiklerini bildirdi.

Şahin, yangında can kaybı olmamasının en büyük tesellileri olduğunu belirterek esnafa geçmiş olsun dileklerini iletti.

(AA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/827961/ak-partili-heyetten-atbye-destek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.