Babacan’a Konya esnafından ilginç talep!

IGF-https://igfhaber.com/2021/06/10/babacana-konya-esnafindan-ilginc-talep/
|
10 Haziran 2021, Perşembe - 13:29
Babacan’a Konya esnafından ilginç talep!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın Konya ziyaretinde esnafların "Ereğli'ye il sözü verin" taleplerine, "Söz verince yapacağımızı bildiğiniz için istiyorsunuz ama onun için söz veremiyoruz" dedi.

KONYA (İGFA) - DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Konya’da esnafla bir araya geldi. “Çocuk olsa okutamayacağız” diyerek ekonomiden şikâyet eden Ereğlili esnaf altın fiyatlarına, "Okutacak çocuk olsa okutamayacağız. Biz ölüyoruz, açız biz. Dükkan olmasa ben açım. Sizin zamanınızda 9 çeyrek alıyordum ben maaşımla. Şimdi 3 çeyrek alıyorum. Devlet mafyaya kalmış" diyerek tepki gösterdi.

Konya ziyaretinde esnafın Babacan’dan ilginç bir isteği de oldu. Babacan’dan Ereğli’nin il olması sözünü istedi. "Şurada bir de Ereğli’ye il sözü verin. Size başarılar dileyeyim başkanım" diyen esnaflar, "Ereğli 20 yıldır AK Parti’ye oy veriyor. Bir söz verin, biz de size verelim. Ver ya, bol keseden at… Sizin dürüst olduğunuzu biliyoruz da bir ver bakalım, ne olacak yani? Ver bakalım başkanım ya. Biz 36 ilden büyüğüz" talebinde bulundu.

Babacan esnafların bu talebini, “Söz verince yapacağımızı bildiğiniz için istiyorsunuz” diyerek,
“Veremiyoruz. Söz verince yapacağımı biliyorsunuz, onun için söz istiyorsunuz. Onun için söz veremiyoruz yani. Siyasette biz çok az söz verdik ama verdiğimiz her sözün de arkasında durduk" diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/828475/babacana-konya-esnafindan-ilginc-talep
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.