Kocaeli’de sağlık çalışanları vefalı motivasyon

IGF-https://igfhaber.com/2021/06/10/kocaelide-saglik-calisanlari-vefali-motivasyon/
|
10 Haziran 2021, Perşembe - 16:49
Kocaeli’de sağlık çalışanları vefalı motivasyon

Kocaeli'de sağlık çalışanları için motivasyon amaçlı bu yıl ikincisi düzenlenen "Şifa Veren Ele Vefa" organizasyonu yapıldı.

KOCAELİ (İGFA)- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, COVID-19 salgını nedeniyle yoğun emek ve fedakarlıklarda bulunan sağlık çalışanlarına motivasyon amaçlı bu yıl ikincisi düzenlenen Şifa Veren Ele Vefa organizasyonunu tekrarladı.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından Vinsan Doğal Çim Futbol Sahası’nda organize edilen futbol etkinliğinde Kocaeli’nde görev yapan sağlık çalışanları, Büyükşehir Belediyesi Bürokratları ve Kocaelispor’un efsane futbolcuları centilmence maç yaptı. Oldukça renkli geçen organizasyonda dostluk rüzgarları esti.
İki takımın mücadelesi centilmence geçerken karşılaşma 6-6’lık skorla sonuçlandı, dostluk kazandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, pandemi sürecinde Türkiye’nin sağlık ordusunun virüse karşı verdiği mücadelede alkışlanacak bir başarı elde etiğini ifade ederken Büyükşehir Belediyesi olarak sağlıkçıları çok önemsediklerini söyledi. Başkan Büyükakın, ‘’Yaklaşık iki yıllık dönemde virüse karşı savaşan sağlık personelimizin fedakârca, insanüstü bir gayretle verdiği mücadeleyi gördük. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Biz de bu tarz etkinliklerle onlara destek olmaya çalışıyoruz” dedi. Başkan Büyükakın maç öncesi ve sonrası sağlık personelleri ile bol muhabbet etti ve hatıra fotoğrafları çekildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/828995/kocaelide-saglik-calisanlari-vefali-motivasyon
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.