Ramazan Tosun yaşamını yitirdi

Eski Yenimahalle ve Etimesgut Belediye Başkanı Ramazan Tosun hayatını kaybetti.
Ankara Masası
|
10 Haziran 2021, Perşembe - 16:39
Ramazan Tosun yaşamını yitirdi

Bir dönem Yenimahalle ve Etimesgut Belediye Başkanlığı yapan,  Anavatan Partisi'nin eski belediye başkanlarından Ramazan Tosun'dan acı haber geldi. Tosun, hayatını kaybetti. 

Tosun için Etimesgut Belediyesi'nde tören düzenledi.Törene  Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ile Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da katıldı.

Tosun'un cenazesi Elvan camiinde kılınan namaz ardından toprağa verildi.

Ramazan Tosun kimdir?

1955 tarihinde Ankara İli Bala İlçesi Abazlı köyünde dünyaya gelen Ramazan Tosun İlk,orta ve lise öğrenimini Ankara 'da tamamladı, daha sonra Ankara Devlet Mühendislik Mimarlık Akademisinden makine mühendisi olarak mezun oldu. 1990 yılında mahalli idareler seçimini de kazanarak kurucusu olduğu Etimesgut Belediyesine ilk belediye başkanı olarak seçildi. 1994 yılına kadar başkanlık görevini yürüttü. Ramazan tosun evli ve 3 çocuk babasıydı.


http://www.ankaramasasi.com/haber/829019/ramazan-tosun-yasamini-yitirdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
SS.ETİKENT KOP. ÜS BİRLİĞİ
17 Ekim 2021, 19:45
Ramazan Tosun Sana hakkımız haram olsun ilahi adalet geç de olsa tecelli etti. kooperatifimizi dolandırdın. Üst birlik kurarak biz koop üyelerinden peşin aldığın dairelerinin parası ile yaklaşık 500 kişinin dairelerini çaldın yazıklar olsun Ateşin bol olsun iki elimiz yakanda olacak