Yıldırım Kaya'dan canlı yayında özeleştiri

CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, Ankara'nın temel sorunlarına ilişkin istediği düzeyde çalışmaları yapamadığını söyledi.
Ankara Masası
|
10 Haziran 2021, Perşembe - 23:11
Yıldırım Kaya'dan canlı yayında özeleştiri

Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Gökhan Gökyıldırım, Medya Ankara Genel Yayın Yönetmeni Bayram Polat ve Redaktör Haber Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Gökdemir’in birlikte sunduğu özel yayının konuğu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya oldu.

Ankara'nın sorunlarının konuşulduğu programda Yıldırım Kaya'nın yaptığı özeleştiri dikkat çekti.

Kaya, sorunların çözümü için istediği düzeyde çalışmalara ulaşamadığını belirterek "Ankara Türkiye’ye ev sahibi olan bir kenttir. Ankara’nın köyündeki sorununu da öncelememiz lazım ama Türkiye'nin ev sahipliğini de yaptığı için gelen her konuğu da baş tacı yapmamız lazım. Şu an Yıldırım Kaya olarak sizin sorunuz da bir kez daha altını çizeyim yeterince Ankara milletvekillerini ben kendi adıma söyleyeyim; Ankara’nın temel sorunlarına inen ve sorunların çözümü konusunda istediğim düzeyde bir çalışma yaptığımı söyleyemem. Elimden geleni yapıyorum." ifadelerini kullandı.

"Parti ayrımı gözetmeksizin mikrofonu uzatmıştır"

Bölgesi olan Keçiören'de Başkan Turgut Altınok'la sürekli iletişim halinde olduğunun altını çizen Kaya "Türkiye’nin en büyük ilçesi Keçiören. Keçiören’ni tek tek dolaşmaya kalksanız zaten aylarınızı alır mecliste çalışma bile yapamazsınız. Ama Keçiören’i temsil eden nedir Turgut Altınok açın sorun her etkinliğine gitmişimdir. O da her gittiğim etkinlikte sayın milletvekilim demiştir. Parti ayrımı gözetmeksizin mikrofonu uzatmıştır. Cem Evi’nin sorunu içinde birlikte elimizi uzatmışızdır. O arsa vermiştir, Sayın Mansur Yavaşa’da bende arsa bundan binanın mefruşatı da senden olsun deyip meydan da bu sorunları çözdüğümüz olmuştur." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/829341/yildirim-kayadan-canli-yayinda-ozelestiri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.