Adana'da bekçilere silahlı saldırı

Adana’da devriye görevi yürüten bekçiler, motosiklet üzerinde bulunan 3 kardeş tarafından silahlı saldırıya uğradı. Bekçiler şans eseri yara almadan kurtulurken saldırıyı düzenleyen 3 kişiden 2’si kovalamaca sonucunda yakalandı.
IHA-20210611AW342685
|
11 Haziran 2021, Cuma - 01:54
Adana'da bekçilere silahlı saldırı

Alınan bilgiye göre, Seyhan ilçesine bağlı İsmetpaşa Mahallesi’nde görev yapan bekçiler, devriye görevi sırasında motosiklet üzerinde bulunan İbrahim K., Şahin K. ve Nusret K. tarafından silahlı saldırıya uğradı. Kardeş olan üç kişi bekçilere doğru tabanca ile defalarca ateş açıp olay yerinden kaçtı. 

Telsizden yardım istediler

Telsizden saldırıya uğradıklarını belirten bekçiler takviye kuvvet istedi. Bölgeye asayiş, terör, araştırma ve özel harekat polisleri sevk edildi. Ekipler bölgeyi abluka altına alarak şüphelileri yakalamak için harekete geçti. 

Kısa süre sonra yakalandılar

Çalışma kapsamında şüphelilerin kullandığı motosikleti fark eden ekipler 2 kişinin bulunduğu aracı durdurmak istedi. Polisin dur ihtarına uymayan şüpheliler kısa süre sonra yakalandı. Motosikletteki  İbrahim K. ve Nusret K. gözaltına alındı. Diğer şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor. 

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/829433/adanada-bekcilere-silahli-saldiri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.