Beşköprü Caddesi Sakarya’ya yakışacak

IGF-https://igfhaber.com/2021/06/11/beskopru-caddesi-sakaryaya-yakisacak/
|
11 Haziran 2021, Cuma - 14:57
Beşköprü Caddesi Sakarya’ya yakışacak

Sakarya'da yenileme çalışmaları devam eden ve birinci etap kapsamında 500 metrelik kısmı tamamlanan 32 Evler Mahallesi Beşköprü Caddesi’nin 750 metrelik ikinci etabı için asfalt çalışmaları başlatıldı. Güçlü altyapısı ve modern görünümü ile Beşköprü Caddesi çalışmalar tamamlandığında Sakarya’ya çok yakışacak.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi, 32 Evler Mahallesi’nde başlattığı yenileme çalışmalarına devam ediyor. İlk olarak eskiyen ve sıklıkla arızalara sebep altyapı hattını yenileyen ekipler daha sonra asfalt çalışmalarına hız kazandırdı.

Asfalt çalışmalarından önce bölgenin zeminin hazırlayan ekipler böylelikle atılan asfaltın uzun ömürlü olmasını sağladı. Asfalt çalışmalarının ilk etabında 500 metrelik güzergahı yeni görünümüne kavuşturan ekipler geri kalan 750 metrelik kısım için asfalt öncesi hazırlık çalışmalarını başlattı.

Bin 250 metre uzunluğa sahip güzergah tamamlandığında Sakarya’ya yakışır bir görünüme kavuşacak. Yaklaşık 3 bin 100 ton asfalt kullanılacak bölgede devam eden çalışmalar tamamlandığında ulaşım ve altyapı konusunda uzun yıllar boyunca sorun yaşanmayacak.

http://www.ankaramasasi.com/haber/830669/beskopru-caddesi-sakaryaya-yakisacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.