ABB'den Kenan Kıran'a metro tepkisi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Genel Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, Sabah Gazetesi Haber Koordinatörü Kenan Kıran'ın metro hattıyla ilgili iddialarına tepki gösterdi. Gültekin, "ABB Başkanı Mansur Yavaş hakkında eleştirecek konu bulamayınca ne yapacaklarını iyice şaşırdılar" dedi.
Ankara Masası
|
11 Haziran 2021, Cuma - 17:18
ABB'den Kenan Kıran'a metro tepkisi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Genel Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, Sabah Gazetesi Haber Koordinatörü Kenan Kıran'ın da sosyal medya hesabından paylaştığı gazetenin "Mansur Yavaş 58 kilometre metro hattı sözü verdi, 1 metre yapamadı: Bakanlığı suçladı!" başlıklı haberine tepki gösterdi.

"Ne yapacaklarını şaşırdılar"

Başkan Yavaş'ın defalarca  "Bakanlık bize Söğütözü'ndeki hattın tamamlanması ve Dikimevi-Natoyolu için izin verdi." dediğini aktaran Gültekin, "ABB Başkanı Mansur Yavaş hakkında eleştirecek konu bulamayınca ne yapacaklarını iyice şaşırdılar" ifadelerini kullandı. 

"Bir sonraki seviye uzay"

Gültekin, " Çamur attığınızı, iftira ettiğinizi, demediğimizi demiş gibi gösterdiğinizi görmüştük. Bu kez hiç görmediğimiz bir durumla karşı karşıyayız: Dediğimizi, tersini demişiz gibi yazmak. Bir sonraki seviye uzay." diye ekledi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/831032/abbden-kenan-kirana-metro-tepkisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.