Mehmet Yılmazer'den Mansur Yavaş'a zam tepkisi

AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmazer, "4 aydır su tasarrufu iddiasıyla gündeme getirdiği su zammı bugün AK Parti grubunun çekimser oyuna rağmen geçti. Seçimlerde su zammı yapmayacağını söyleyen Mansur Yavaş bu sözünü unuttu" dedi.
Ankara Masası
|
12 Haziran 2021, Cumartesi - 15:57
Mehmet Yılmazer'den Mansur Yavaş'a zam tepkisi

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde AK Parti ve MHP'nin çekimser kaldığı kademeli su faturası teklifi CHP ve İYİ Parti oylarıyla kabul edildi. Karar ardından gözlerin çevrildiği AK Parti cephesinden ilk açıklama geldi. 

AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmazer, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında "4 aydır su tasarrufu iddiasıyla gündeme getirdiği su zammı bugün AK Parti grubunun çekimser oyuna rağmen geçti. Seçimlerde su zammı yapmayacağını söyleyen Mansur Yavaş bu sözünü unuttu" dedi.

AK Parti neden çekimser kaldı?

AK Parti ve MHP’nin direnişiyle halkın yüzde 80'ni zamdan koruduklarını ifade eden Yılmazer, "Aksi takdirde ret verseydik mahkeme kararıyla daha fazla bir zamla karşılaşılması da ihtimaldi. Bunun da önüne geçtik." diye ekledi.

Mansur Yavaş'a seslenen Yılmazer, "Biliniz ki AK Parti bu milleti düşünür ve sizin siyasi taktiklerinize yenilmez.  Şimdi siz yaptığınız yüzde 80 oranındaki zammı halka anlatın.  AK Partililer beni engelliyor, beni çalıştırmıyor cümlelerinizi de artık cebinizden çıkarmayın, bu tarzınız bizi yıldıramaz" dedi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/831950/mehmet-yilmazerden-mansur-yavasa-zam-tepkisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.