Bursa’da BUTTİM’in istihdama katkısı artacak

IGF-https://igfhaber.com/2021/06/14/bursada-buttimin-istihdama-katkisi-artacak/
|
14 Haziran 2021, Pazartesi - 08:48
Bursa’da BUTTİM’in istihdama katkısı artacak

Bursa'da BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Şengül, Yönetim Kurulu Üyeleri Emin Tamam ve İbrahim Toprak ile birlikte Osmangazi Kaymakamı Zafer Orhan’ı ziyaret etti. Şengül, ticari canlılığın artmasıyla birlikte istihdama daha fazla katkı sağlayacaklarını dile getirdi.

BURSA (İGFA) - Osmangazi Kaymakamı Zafer Orhan’ı ziyaret eden BUTTİM Başkanı Sadık Şengül, kabuğunu kıran Ticaret Merkezi’nin yeni işleyişiyle istihdama katkısını artıracağını söyledi.

BUTTİM’in 57 ilden daha kalabalık olan Osmangazi’de yer almasının önemli avantajlar sağladığına vurgu yapan Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Şengül, BUTTİM'in ülke ekonomisine yüzde 46 oranında katkı sağlayan Bursa’nın ana arterlerinin kesiştiği bir konumda olması, tüccar ve diğer kat maliklerinin ağlarını genişletmesine imkân tanıdığını belirtti. Kent dinamikleri ile görüşmeler kapsamında nüfusu yaklaşık 12 bin olan BUTTİM’e sağlık istasyonu kazandırmak için İl Sağlık Müdürlüğü ile de kolları sıvadıklarını anlatan Şengül, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile çevre düzenlemesi çalışmaları için yeni bir süreci başlatmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

BUTTİM’in Bursa’da ticaret tarihinin temelini oluşturan önemli yapılardan biri olduğunu kaydeden Osmangazi Kaymakamı Zafer Orhan ise, Bursa'nın ekonomik planlamasında kaldıraç görevi üstlenen BUTTİM ile birlikte Osmangazi'nin, Bursa'nın ve dolayısıyla Türkiye'nin kalkınmasını sağlayacak güç birliklerine her zaman açık olduklarını söyledi. BUTTİM Başkanı Şengül, ziyaretin sonunda Kaymakam Orhan’a dokuma Türk Bayrağı tablosu hediye etti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/834019/bursada-buttimin-istihdama-katkisi-artacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.