Papuduk’un yeni seti görme engelli çocuklar için seslendirildi

IGF-https://igfhaber.com/2021/06/14/papudukun-yeni-seti-gorme-engelli-cocuklar-icin-seslendirildi/
|
14 Haziran 2021, Pazartesi - 09:44
Papuduk’un yeni seti görme engelli çocuklar için seslendirildi

Sabancı Vakfı’nın toplumsal gelişme için küçük yaşlardan itibaren her bireyin önemli bir rol üstlendiğine olan inancıyla çocuklara hayvan ve doğa sevgisi kazandırmak üzere hazırladığı Papuduk kitap setinin 2. serisi yayınlandı.

İSTANBUL (İGFA) - Sorularla düşündürecek ve etkinlikleriyle interaktif bir öğrenme imkânı sunacak Papuduk kitap seti, Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Serra Sabancı’nın çocukluk döneminde büyükannesinden dinlediği masalların kahramanı tavşan Papuduk’un hikâyesinden aldığı ilhamla ortaya çıktı. 7-9 yaş grubu çocuklara yönelik hazırlanan bu kitaplar, Papuduk isimli bir tavşanın çocuklara temel hayvan hakları ve ekoloji konusunda bilgiler vermesini amaçlıyor.

Sabancı Vakfı Fark Yaratanı Tolga Öztorun, yaratıcı drama eğitmeni Lider Hepgenç ve Serra Sabancı’nın kaleminden, Ece Zeber’in birbirinden özgün çizgilerinden oluşturulan kitaplar, Prof. Dr. Feyza Çorapçı tarafından değerlendirildi. Papuduk kitap seti, Tekir Kitap aracılığıyla Türkiye’deki tüm çocuklara ulaşmayı bekliyor.

ASKIDA KİTAP İLE DEZAVANTAJLI BÖLGELERE

Yeni çıkan ikinci seri aynı zamanda online ve fiziksel satış kanallarından satın alınabilecek ve Askıda Kitap yöntemiyle dezavantajlı bölgelerdeki çocuklara hediye edilebilecek. Kendisi de bir hayvansever olan oyuncu Eda Ece tarafından seslendirilen Papuduk kitaplarının sesli betimlemeli versiyonuna Sabancı Vakfı web sitesinden ulaşılabiliyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/834071/papudukun-yeni-seti-gorme-engelli-cocuklar-icin-seslendirildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.