İstanbul Başakşehir'de can alan kaza

Başakşehir’de sefere başlamak için durağa giden İETT otobüsü ile hafif ticari araç kafa kafaya çarpıştı. Kazada araç sürücüsü hayatına kaybederken, İETT şoförü ağır yaralı şekilde hastaneye kaldırıldı.
Ankara Masası
|
14 Haziran 2021, Pazartesi - 10:41
İstanbul Başakşehir'de can alan kaza

Kaza, Başakşehir Güvercintepe İstiklal Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinde seyir halinde olan R.E. kontrolündeki 34 LD 0358 plakalı İETT otobüsü ile Şükrü Korkmaz kontrolündeki 34 ZZ 1240 plakalı ticari araç kafa kafaya çarpıştı. Kazada Şükrü Korkmaz hayatını kaybederken, İETT şoförü ağır yaralandı. Çarpışmanın etkisiyle ticari aracın motoru yerinden fırlayarak yolun 100 metre ilerisine düştü. 

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen itfaiye ekipleri  Şükrü Korkmaz'ın cansız bedenini sıkıştığı yerden çıkardı. Korkmaz’ın cansız bedeni Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi morguna kaldırılırken, olay yerinden ağır yaralı şekilde ambulansa bindirilen İETT şoförü R.E. ise Başakşehir Çam ve Şakura Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kaza esnasında İETT otobüsünde yolcu olmaması ise daha büyük bir facianın önüne geçti.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/834178/istanbul-basaksehirde-can-alan-kaza
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.