Sağanak Çubuk'u da vurdu

Ankara’nın Çubuk ilçesinde akşam saatlerinde etkili olan dolu ve sağanak nedeniyle tarım arazileri su altında kaldı. İlçede çok sayıda iş yeri ve evi su bastı.
Ankara Masası
|
14 Haziran 2021, Pazartesi - 23:50
Sağanak Çubuk'u da vurdu

Çubuk ve Akyurt’ta akşam saatlerinde başlayan yağış, tarım arazilerini sular altında bırakırken, ev ve iş yerlerinde su baskınlarına neden oldu. Cadde ve sokaklar ise suyla doldu.

Oluşan sel nedeniyle bazı apartmanların istinat duvarları çökerken, giriş katları ile bodrum katlarını su bastı. Şiddetli yağış nedeniyle zaman zaman trafikte aksamalar yaşanırken, sel nedeniyle cadde ve sokaklar adeta göle döndü.

Koordineli müdahale

İlçede yaşanan baskınlarla ilgili Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri ve Çubuk Belediyesi ekipleri koordineli çalıştı. Ekipler su baskınlarını önlemeye çalışırken, diğer yandan  vidanjörler su tahliyesi için gün boyu çalışma yaptı.

"Allah beterinden saklasın"

Su baskınlarının yaşandığı mahallerde inceleme yapan Çubuk Belediye Başkanı Av. Baki Demirbaş, yetkililerden bilgi aldı.

Belediyenin tüm imkanlarıyla vatandaşların yanında olduğunu dile getiren Başkan Demirbaş, "Allah beterinden saklasın. Hepimize geçmiş olsun. Allah böyle bir felaketi bir daha vermesin. İnşallah bir daha böyle felaketler yaşamayız" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/835485/saganak-cubuku-da-vurdu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.