Fahrettin Koca da tepki gösterdi! Doktora silahlı saldırı

Kayseri'nin Develi ilçesinde bulunan devlet hastanesinde görevli doktor, bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırıda bacağından yaralanan doktor saldırganı etkisiz hale getirdi.
Ankara Masası
|
15 Haziran 2021, Salı - 00:13
Fahrettin Koca da tepki gösterdi! Doktora silahlı saldırı

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Camicedit Mahallesi Tren Caddesi üzerinde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, İlçe Devlet Hastanesi'nde görevli doktor Erdal K., iş çıkışı M.G.'nin (37) tabancalı saldırısına uğradı. Erdal K. yaralanırken olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis, şüpheli M.G.'yi kıskıvrak yakalarken, yaralanan Erdal K. ise ambulansla Develi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Çok sayıda sabıka kaydı var

Gözaltına alınan M.G.'nin çok sayıda suç kaydının olduğu öğrenildi. Polis, olayın meydana geldiği yerde inceleme yaptı.

Saldırganı etkisiz hale getirdiler

Öte yandan, saldırıya uğrayan doktor Erdal K.'nın bacağından yaralı olmasına rağmen saldırganı çevredekilerin yardımıyla etkisiz hale getirmeye çalışması kameralarca kaydedildi.

"Aciz kalmayacağız"

Saldırıya ilişkin bir paylaşımda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca " Kayseri’nin Develi ilçesinde görevli bir hekim arkadaşımız silahlı saldırıya uğradı. Çok sayıda sabıkası olan saldırgan yakalandı, arkadaşımız ambulansla hastaneye kaldırıldı. Az önce kendisiyle görüştüm. Yasalar ve toplum olarak şiddetin karşısında asla aciz kalmayacağız." paylaşımında bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/835492/fahrettin-koca-da-tepki-gosterdi-doktora-silahli-saldiri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.