Didim Belediye Başkanı'na beyzbol sopalı saldırı

Didim Belediye Belediye Başkanı Deniz Atabay ve avukatına kimliği belirsiz kişiler tarafından beyzbol sopalı saldırı düzenlendi.
IHA-20210615AW345719
|
15 Haziran 2021, Salı - 04:33
Didim Belediye Başkanı'na beyzbol sopalı saldırı

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ve avukatı, D-Marin Didim Marina'da bulunan bir kafede akşam yemeğinin ardından  4 kişinin saldırısına uğradı. İkiliyi   beyzbol sopaları ile darp eden şüpheliler ardından bölgeden uzaklaştı. 

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Başkan Atabay ve şahsı avukatı sağlık kontrolü ve darp raporu için ilçedeki özel bir hastaneye götürüldü. Şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatan ekipler 1 kişiyi gözaltına aldı. Diğer saldırganların yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Aydın İl Başkanı Ali Çankır: Başkanımızın yanındayız   

Olayın duyulmasının ardından Didim’e gelen CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır,  belediye binası önünde açıklamalarda bulundu. Çankır “Talihsiz bir haber aldık ve buraya intikal ettik. Didim Belediye Başkanımız Deniz Atabay’a, mefhum bir saldırı bilgisi aldık. Sağlık durumu genel olarak iyi; Aydın Valiliği, Didim Kaymakamlığı, İl Emniyet ve İlçe emniyet müdürlüğü yetkililerimiz gerekli çalışmaları yapıyorlar. Önümüzdeki saatlerde faillerin yakalanması da tarafımıza iletilecek. CHP olarak tüm kadrolarımızla belediye başkanımızın yanındayız. Bugüne kadar hiçbir illegal işlere pabuç bırakmadık. Bundan sonra da bırakmayacağız.” dedi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/835506/didim-belediye-baskanina-beyzbol-sopali-saldiri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.