Sincan Belediyespor’dan 3-0’lık galibiyet

Sincan Belediyespor, Ankara D.S.İ karşısında 3-0’lık galibiyetle göğüsleri kabarttı. Heyecan dolu karşılaşmayı Sincan Kaymakamı Abdullah Küçük ve Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da takip etti.
Zeliha Demirci
|
15 Haziran 2021, Salı - 12:19
Sincan Belediyespor’dan 3-0’lık galibiyet

Sincan Belediyespor başarılarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçen sezon Ankara Süper Amatör Ligi’ni namağlup şampiyon tamamlayıp Bölgesel Amatör Lig’de olmaya hak kazanan Sincan Belediyespor, yeni sezonda da fırtına gibi esiyor.

BAL 2. haftada Ankara D.S.İ ile Yenimahalle Hasan Doğan Stadyumu’nda karşı karşıya gelen Sincan Belediyespor, ilk yarıyı golsüz kapattı. İkinci yarıda atak üstüne atak yapan Sincan Belediyespor’da ilk gol Arda Karademir’den geldi. Emir Özbilen ve Enver Can Gürbüz’ün attığı gollerle karşılaşmayı 3-0’lık galibiyetle tamamlayan Sincan Belediyespor, grupta ilk sıraya yerleşmeyi başardı.

Sincan Kaymakamı Abdullah Küçük ve Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan heyecan dolu karşılaşmayı tribünden takip etti. Galibiyetin ardından Başkan Ercan, soyunma odasına giderek futbolcuları tebrik etti.

Sincan Belediyespor 20 Haziran pazar günü Ankara T.K.İ Spor ile 2. kez karşılaşacak. Toplam 8 gruptan oluşan 3.bölge takımlarının gruplarında oynayacağı müsabakalar sonucu her grubun birincisi bir üst tura yükselecek. 8 takımın üst tura yükselmesiyle sırasıyla çeyrek final, yarı final ve final müsabakaları oynanıp, finalde kazanan takım 3. Lige çıkacak. 4 bölgede de aynı statü uygulanacak olup 4 bölgenin birincileri 3. Lig’e çıkmaya hak kazanacak.

http://www.ankaramasasi.com/haber/835987/sincan-belediyespordan-3-0lik-galibiyet
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.