Keçiörenli minikler yaz okulunda eğlenirken öğreniyor

Keçiörenli minikler verimli ve eğlenceli bir yaz dönemi için 1 Haziran itibariyle Keçiören Belediyesi Çocuk Eğitim Merkezi’nde (ÇEM) eğitimlere başladı.
Büşra Bayrak
|
16 Haziran 2021, Çarşamba - 13:53
Keçiörenli minikler yaz okulunda eğlenirken öğreniyor

Keçiören Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi’nde 1 Haziran’da yaz okulu eğitimlerine başlayan ÇEM, uzman öğretmen kadrosu ve farklı yaş gruplarından öğrencilerle dolu dolu bir yaz dönemi geçiriyor. 

Her bir öğrencinin 2 haftalık eğitim sürecinin bulunduğu yaz okulunda 15’er kişilik sınıflarda bilim ve kültür temelli eğitimler veriliyor. ÇEM yaz okulu tamamlandığında yaz döneminde toplamda 90 öğrenci buradaki eğitimlerden faydalanmış olacak.  

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok,  “Temizlik, maske ve mesafe (TMM) kuralları uygulanarak Çocuk Eğitim Merkezimizde yaz okulu eğitimlerimizi sürdürüyoruz. Çocuklarımızı hem bilim, sanat, spor ve kültürel faaliyetlere teşvik edecek olan eğitimler veriyoruz hem de onlara Keçiören’in tarihi ve turistik yerlerini gezdirerek yaşadıkları kenti tanımalarını sağlıyoruz” dedi.

ÇEM yaz okulunun çocuklar için motivasyon kaynağı olduğunu söyleyen Altınok, “ÇEM’de eğitim gören çiçek ve meleklerimiz için beceri ve yetenek odaklı atölye çalışmaları yürütüyoruz. Belli günlerde de Keçiören gezisi düzenleyerek ilçemizdeki önemli yerleri onlara tanıtıyoruz. Ailelerin ve bizlerin göz bebeği olan yavrularımıza parlak bir gelecek sunmak ve onları tüm kötülüklerden, tuzaklardan korumak için bilimi hedef gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/837641/keciorenli-minikler-yaz-okulunda-eglenirken-ogreniyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.