Mehmet Kaplan'ın tahliyesine itiraz

Gaziantep’te şüpheli şekilde balkondan düşerek hayatını kaybeden Duygu Delen'in ölümüne ilişkin yargılanan Mehmet Kaplan ev hapsi şartıyla tahliye edildi. Kaplan'ın tahliyesine Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı itiraz etti.
Ankara Masası
|
17 Haziran 2021, Perşembe - 00:16
Mehmet Kaplan'ın tahliyesine itiraz

Gaziantep’te sevgilisinin evinde balkondan düşerek yaşamını yitiren Duygu Delen’in ölümüne ilişkin açılan dosyada yargılamaya devam edildi. Mahkeme heyeti uzmanların dosyaya sunduğu 3 bilirkişi raporundaki çelişkinin giderilmesi için Adli Tıp Kurumu Üst Kurulundan yeni rapor istenmesine ve sanık Mehmet Kaplan’ın ev hapsiyle tahliyesine karar verdi. Verilen karara özellikle sosyal medya üzerinden yoğun tepkiler gelmesi üzerine Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı bir açıklama yaptı. Başsavcılık, verilen karara itiraz edildiğini duyurdu.

Savcılıktan açıklama

Konu ile ilgili Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, "D.D.’in ölümü olayı ile ilgili olarak Gaziantep 10.Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam eden yargılamanın 16.06.2021 tarihli duruşmasında mahkemece tutuklu sanık M.K.’ın ev hapsi ile tahliye edilmesi yönündeki kararına Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından itiraz edilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verildi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/838280/mehmet-kaplanin-tahliyesine-itiraz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.