Bursa'da otomobil otobüs durağına daldı

Bursa’da aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan araç otobüs durağına daldıktan sonra ağaca çarparak durabildi. Kazada durakta bekleyen 1’i çocuk 5 kişi yaralandı.
Ankara Masası
|
17 Haziran 2021, Perşembe - 08:41
Bursa'da otomobil otobüs durağına daldı

Kaza, merkez Osmangazi ilçesi Mudanya Caddesi’nde saat 07.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, cadde üzerinde aşırı hız yaparak ilerleyen Yalçın Ç. idaresindeki 16 AJY 248 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otobüs durağına daldı. Kontrolden çıkan otomobil ağaca çarparak durabildi. Kazada durakta bekleyen Muha Tavvus (35) Mune Mansur (13) Mustafa Oğur ve ismi öğrenilemeyen iki kişi yaralandı.


Feci kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine adrese 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri ise kazada yaralananları ilk müdahale ardından Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. 

Kaza esnasında olay yerinde bulunan Aysel Erdem isimli vatandaş, “Otobüsten indik, içi baya bir kalabalıktı . İlk önce amcaya vurdu daha sonra diğerlerine vurdu. Otobüsten indik işe gidiyorduk, biranda ne olduğunu anlamadık” diye konuştu.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/838331/bursada-otomobil-otobus-duragina-daldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.