Polatlı'nın su çilesi bitiyor

Ankara Milletvekili Fatih Şahin, Polatlı'ya su sağlayacak Gökpınar Barajı'nın ağustosta bitirileceğini söyledi.
Ankara Masası
|
18 Haziran 2021, Cuma - 21:54
Polatlı'nın su çilesi bitiyor

AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin, Ankara'nın Polatlı ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Şahin, vatandaşlarla da sohbet etti.

Polatlı Ticaret Borsası Başkanı Yahya Toplu ile görüşen Şahin, buradan Polatlı Ziraat Odasına geçti. Şahin,  oda başkanı Zekai Köseoğlu'ndan çalışmalar hakkında brifing aldı.

"5 milyon hanemize doğrudan nakit desteği sağladık"

1,5 milyon esnafa destek sağlamak için çalışmaların sürdüğünü belirten Şahin "Bunların müracaatlarını geçen hafta aldık. Kısa zaman içerisinde bunların ödemeleri gerçekleştirilecek. 5 milyon hanemize doğrudan nakit desteği sağladık. Arpa-buğday fiyatında geçen yıla nazaran yaklaşık yüzde 36-37 mesabesinde fiyatları iyileştirdik. İnşallah bu salgını geride bırakıp güzel, mutlu, müreffeh bir ülkenin evlatları olarak bu topraklarda yaşamaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Eylül su tutmaya başlayacak

Bölgede yapım süren  Gökpınar Barajı hakkında da bilgi veren Şahin, barajın ağustos ayında tamamlanacağını, eylül ayında ise su tutmaya başlayacağını söyledi.

Ziyaretlerde, AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Ebru Kurban Yaldız, AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Aysel Demir ve diğer ilgililer de yer aldı.

(AA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/841678/polatlinin-su-cilesi-bitiyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.