Etimesgut Süper Ligi şampiyon tamamladı

Ampute futbol 2020 – 2021 Süper Ligi Şampiyonu namağlup Etimesgut Belediyespor oldu. Bir hafta önce şampiyonluğunu garantileyen Etimesgut Belediyespor kupasına kavuştu.
Ankara Masası
|
20 Haziran 2021, Pazar - 14:54
Etimesgut Süper Ligi şampiyon tamamladı

36 puanla nağmağlup ligi bitiren Etimesgut Belediyespor Ampute takımı Şampiyonluğunu 1 hafta öncesinden ilan etmişti. Son karşılaşmasını Konya Ampute takımı ile yapan Etimesgut Belediyesi Ampute takımı 6-2 lik net skor ile geçmeyi başardı. Karşılaşma sonrasında büyük mutluluk yaşayan Etimesgut Belediyesi Ampute takımı oyuncuları sevinçlerini Belediye Başkanı Enver Demirel ile paylaştı.

Bakan Kasapoğlu tebrik etti

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ampute Futbol Süper Ligi'nde 2020-2021 sezonunu şampiyon tamamlayan Etimesgut Belediyesi Ampute Spor Kulübünü tebrik etti. 

Bakan Kasapoğlu'nun tebrik mesajında şunları söyledi. "Ankara Altındağ Örnek Futbol Sahası'nda düzenlenen Ampute Futbol 2020-2021 Sezonu Süper Ligi'ni şampiyon olarak tamamlayan Etimesgut Belediyesi Ampute Spor Kulübü'nü kutluyorum. Ligde yer alan tüm takımlarımızı da gösterdikleri centilmence mücadeleden dolayı ayrıca tebrik ediyorum" dedi.

“Başarılar tesadüf değildir”

Pandemi dolayısıyla zor bir süreçten geçildiğini belirten Başkan Demirel;

 “Öncelikler oyuncularımızı ve teknik heyetimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Başarılar tesadüf değildir. Başarılar belirli bir emeğin sonucudur. Bizler emek verdik. Ampute takımımız emek verdi. Bizde elimizden geldiğince katkı sağladık. Sonuç olarak kazandık ve şampiyon olduk. Çok mutluyuz her birinin alnında öpüyorum kutluyorum” dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/843038/etimesgut-super-ligi-sampiyon-tamamladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.