Fatih Ünal'dan Mansur Yavaş'a Sanatoryum Caddesi tepkisi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a Sanatoryum Caddesi'ndeki çalışmalar üzerinden yüklenen Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Fatih Ünal, "Koskoca cadde bu halde kalır mı?" diye sordu.
Ankara Masası
|
21 Haziran 2021, Pazartesi - 10:56
Fatih Ünal'dan Mansur Yavaş'a Sanatoryum Caddesi tepkisi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Fatih Ünal, sosyal medya hesabından Sanatoryum Caddesi'nde çektiği bir videoyu paylaştı. 

Caddenin  1 milyon nüfuslu Keçiören'i Ulus'a, Kızılay'a bağlayan 3-4 önemli yoldan biri olduğunu ifade eden Ünal, "Ankara Büyükşehir Belediyesi 1,5 aydır güya çalışma yapıyor. Mesela bugün tatil yapmışlar. Koskoca cadde bu halde kalır mı. Çalışmayı bir an evvel bitirir yolu asfaltlarsın." dedi. 

"Ankara'yı da dolaşsa keşke"

Pazar günü paylaştığı video ardından haftanın ilk iş gününde de konuyla ilgili açıklamada bulunan Ünal, "Başkente hiç yakışmıyor... Ankara'nın her yerinde yollar takır tukur... Sn Mansur Yavaş, şehir dışı gezilerine gittiği kadar Ankara'yı da dolaşsa keşke. Keçiören'in en işlek caddesinde çalışma yapıyorsan, gece gündüz demez onu bir an evvel bitirir, yolu bir an önce trafiğe açarsın." ifadelerini kullandı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/843813/fatih-unaldan-mansur-yavasa-sanatoryum-caddesi-tepkisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.