Burak Elmas: Futbolumuz Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yatırımlarına layık olmalı

Galatasaray'da kulüp başkanlığına seçilen Burak Elmas, "Futbolumuz Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yatırımlarına layık olmalı" dedi.
Ankara Masası
|
21 Haziran 2021, Pazartesi - 12:18
Burak Elmas: Futbolumuz Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yatırımlarına layık olmalı

Galatasaray'da geçtiğimiz hafta sonu yapılan seçimlerde Burak Elmas, oy çoğunluğuyla sarı-kırmızılı kulübün yeni başkanı oldu.

Sabah Gazetesi'ne konuşan Elmas, futbola yönelik yatırımlarla ilgili konuştu. 

"Türkiye'nin futbola yönelik yatırımlarını nasıl buluyorsunuz?" sorusuna yanıt veren Elmas, "Devletimiz çok büyük yatırımlar yaptı futbola. O kadar güzel tesisler yapıldı ki... Cumhurbaşkanı Erdoğan futbola çok önem veriyor ve sorunlarıyla da ilgileniyor. Tesis, alt yapı açısından çok önemli yatırımlar yapıldı. Anadolu'nun her yerine son derece modern statlar yapıldı. Futbolumuz da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu yatırımlarına yakışır şekilde olmalı." dedi.

"Futbolumuza böyle odaklar zarar veriyor"

"Futbol-siyaset ilişkisi her dönem tartışılan bir konu. Siz neler söylemek istersiniz?" sorusuna ise Elmaz şu cevabı verdi:

"Futbolda güç elde etmek isteyen belli odaklar her zaman oldu. Bu odaklar zaman zaman siyasetçilerin haberi olmadan onların adını kullanarak konum elde etmeye çalışıyor. Futbolumuza böyle odaklar zarar veriyor. Futbol dünyası mutlaka bu odaklardan temizlenmeli. Futbolu bu kadar seven ve destekleyen Cumhurbaşkanımızın futbola zarar verecek hiçbir şeyin yapılmasına izin vermeyeceğini düşünüyorum."

http://www.ankaramasasi.com/haber/843943/burak-elmas-futbolumuz-cumhurbaskani-erdoganin-yatirimlarina-layik-olmali
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.