Ankara için sağanak uyarısı

Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre öğle saatlerinden itibaren Ankara'da kuvvetli yağış etkili olacak.
Ankara Masası
|
22 Haziran 2021, Salı - 08:13
Ankara için sağanak uyarısı

Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde kadar aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği, yağışların öğle saatlerinde Bolu, Karabük, Çankırı, Kırıkkale, ve Ankara çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Olumsuzluklara karşı uyarı

Öğle saatlerinden itibaren Batı Karadeniz’in iç kesimleri (Bolu, Karabük), ile Çankırı, Kırıkkale ve Ankara çevrelerinde yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden; sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaya karşı vatandaşlar uyarıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi de vatandaşları uyardı

Yapılan açıklamada "Meteorolojiden alınan bilgiye göre; yarın öğle saatlerinden itibaren Ankara'nı kuzey ve batı çevrelerinde yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışla beraber sel,su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklar beklenmektedir. Büyükşehir Belediyemiz tüm birimleriyle teyakkuz halinde olup, vatandaşlarımızın da yağışın olası olumsuzluklarına karşı dikkatli ve tedbirli olmasını rica ederiz." ifadelerine yer verildi. Yağışların yarın 12.00 ile 18.00 saatleri arasında etkili olmasının beklediği belirtildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/844815/ankara-icin-saganak-uyarisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.