Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye vicdan yanıtı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kendisine yönelik "Elini vicdanına koyup söylesin, kimin yanındadır? Bölücülüğü mü destekliyor yoksa Türkiye'nin yanında mı yer alıyor?" sorusuna yanıt verdi.
Ankara Masası
|
22 Haziran 2021, Salı - 14:26
Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye vicdan yanıtı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kendisine yönelik "Elini vicdanına koyup söylesin, kimin yanındadır? Bölücülüğü mü destekliyor yoksa Türkiye'nin yanında mı yer alıyor?" sorusuna yanıt veren Kılıçdaroğlu rest çekti. 

CHP lideri şunları söyledi: 

"Ben, arkadaşlarım ve bütün dostlarımız Türkiye'nin birliğinden ve bütünlüğünden yanayız. Biz şanlı ordumuzun tank palet fabrikası Katar ordusuna peşkeş çekilirken itiraz eden kişileriz. Sen ise Katar ordusuna peşkeş çekilirken alkışlayan kişiydin. Şimdi söyle bakalım, vatanın birliğinden ve bütünlüğünden kim yana? Biz kendi vatan topraklarını ve o topraklarda olan Süleyman Şah Türbesi'ni, o toraklarda dalgalanan Türkiye Cumhuriyeti Devleti bayrağını indirip toprağa düşmana teslim edenlerden yana değiliz. Biz oraya 1 hafta içinde şanlı bayrağımızı dikmekten yanayız, bunun sözünü verdik. Allah'ın izniyle iktidar olduğumuzda 1 hafta içinde o bayrağı da o türbeyi de vatan topraklarına götüreceğiz. Peki sen ne yaptın? Kaçanları, bayrağı indirenleri alkışladın. Onların yanında yer aldın. Şimdi söyle bakalım kim bölücü, kim ülkücü? Biz ve dostlarımız kul hakkından yanayız. Her ay 10 bin dolarlık rüşvet alan siyasetçiyi hiç merak etmedin mi Sayın Bahçeli? Kim bu siyasetçi diye sormadın mı sayın Bahçeli? Bir esnafın, bir garibanın derdini dinledin mi Sayın Bahçeli? Bir çiftçiye gidip de nasılsın dedin mi Sayın Bahçeli?"

http://www.ankaramasasi.com/haber/845472/kilicdaroglundan-bahceliye-vicdan-yaniti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.