Gençlerbirliği yeni teknik direktörünü açıkladı

Gençlerbirliği Kulübü'nden yapılan açıklamada, teknik direktörlük görevine Metin Diyadin, sportif direktörlük görevine Baki Mercimek'in getirildiği duyuruldu.
Ankara Masası
|
22 Haziran 2021, Salı - 21:25
Gençlerbirliği yeni teknik direktörünü açıkladı

Bu yıl TFF 1.Lig'de mücadele edecek Gençlerbirliği yeni teknik kadrosunu oluşturuyor.

Kulüpten yapılan açıklamada boş olan teknik direktörlük koltuğuna Metin Diyadin'in getirildiği duyuruldu.

Sportif direktörlük görevine ise uzun yıllar Gençlerbirliği forması giyen Baki Mercimek'in getirildiği belirtildi.

Metin Diyadin'le ilgili yapılan açıklamada "Yeni sezon öncesinde teknik direktörümüz bugün yapılan Yönetim Kurulu toplantısında belirlendi. Kulüp tarihimizin önemli futbolcularından olan Metin Diyadin, kulübümüzün yeni teknik direktörü oldu. 1988-1998 yılları arasında formamızı giyen, Gençlerbirliği PAF takımı, Gençlerbirliği OFTAŞ  ve A takımımızda da teknik direktör olarak görevler alan Diyadin ile kulübümüz iki yıllık sözleşmeye imza attı. Metin Diyadin’e yeni görevinde başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Baki Mercimek görev süresiyle ilgili ise "Bugün yapılan Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararın ardından, 2003-2006 yılları arasında kadromuzda yer alan ve 58 kez giydiği Kırmızı Kara forma ile adından söz ettiren Baki Mercimek, yeni sportif direktörümüz olarak göreve getirildi. Sportif Direktörümüz Baki Mercimek ile kulübümüz arasında iki yıllık mukavele imzalandı. Baki Mercimek’e görevinde başarılar diliyoruz." açıklaması yapıldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/845905/genclerbirligi-yeni-teknik-direktorunu-acikladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.