Bülent Kuşoğlu'ndan Mansur Yavaş açıklaması

CHP Ankara Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, Mansur Yavaş'ın parti içinde kabul edilmemesi gibi bir sorunun olmadığını, gelen şikayetlerin ise normal olduğunu söyledi.
Ankara Masası
|
22 Haziran 2021, Salı - 23:10
Bülent Kuşoğlu'ndan Mansur Yavaş açıklaması

Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Gökhan Gökyıldırım, Medya Ankara Genel Yayın Yönetmeni Bayram Polat ve Redaktör Haber Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Gökdemir’in birlikte sunduğu özel yayının konuğu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu oldu.

Bülent Kuşoğlu, sağ kökenli olmasına rağmen CHP'den aday olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mansur Yavaş'ın partililer tarafından kabul edilip edilmediği sorusuna cevap verdi.

" Kendisinden şikayetler olacaktır"

Mansur Yavaş'ın tüm talepleri karşılamasının mümkün olmadığını ifade eden Kuşoğlu "Mansur Bey geldi solcu oldu kimse demez. Mansur Bey sonuçta Cumhuriyet Halk Partisi'nin belediye başkanıdır, Cumhuriyet Halk Partisi'nden seçilmiştir. Kendisinden şikayetler olacaktır. Kökten Cumhuriyet Halk Partili birisi bile olsaydı; mesela Karayalçın. İnanın benzer şikayetler ondan da olacaktı. Çünkü talepleri karşılamak mümkün değil. Böyle bir sıkıntı var. Halbuki siyaset her partiden, her farklı düşünceden kişiyi istihdam etmenize, ayrım yapmamızı, demokrasi de onu gerektiriyor. Dolayısıyla birileri şikayet edecek. Ben partiliyim, burayı kazandık işe gireceğim. Böyle bir şey yok artık." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/845937/bulent-kusoglundan-mansur-yavas-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.