Minik Rana’ya polis ağabeylerinden sürpriz doğum günü

Ankara’nın Polatlı ilçesinde motorize Yunus polisleri, büyünce polis olmak isteyen 9 yaşındaki Rana Öztek’e doğum günü sürprizi yaptı. Ailesi tarafından bir kafeye götürülen Rana, karşısında doğum günü pastasıyla gelen polisleri görünce büyük mutluluk yaşadı.
IHA-20210624AW353457
|
24 Haziran 2021, Perşembe - 09:02
Minik Rana’ya polis ağabeylerinden sürpriz doğum günü

Polatlı’da yaşayan Nedim ile Zerrin Öztek çiftinin en küçük kızları Rana, doğum gününde büyük bir sürpriz yaşadı. Öztek çifti, büyüyünce polis olmaz isteyen kızları için renkli bir organizasyona imza attı. Yunus ekiplerinden kızlarına doğum günü sürprizi yapmalarını isteyen aile daha sonra Rana ile birlikte bir kafeye gitti. Kısa bir süre sonra siren sesini duyunca koşarak kafeden dışarı çıkan Rana, karşısında doğum günü pastasıyla gelen polisleri görünce büyük mutluluk yaşadı.

Hayalini kurduğu polis motosikletine de binen Rana, "Yunus polisleri abilerime teşekkür ederim. Onları çok seviyorum, ben de büyünce polis olacağım. Polisleri görünce hep el sallıyorum, onlar da bana el sallıyor. Bazen duruyorlar, konuşuyoruz" dedi. 

Baba Nedim Öztek ise kızlarını mutlu ettikleri için polislere teşekkür ederek, "Rana geleceğin Yunusu. Çok istiyor ve inşallah ideallerine kavuşur. Allah polisi ve askerimizi korusun, ayaklarına taş değdirmesin" şeklinde konuştu.


http://www.ankaramasasi.com/haber/848721/minik-ranaya-polis-agabeylerinden-surpriz-dogum-gunu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.