Kızılcahamam’dan uluslararası bir gençlik projesi

Kızılcahamam Belediyesi ve Anka Gençlik Derneği işbirliğinde bu yaz Kızılcahamam'da uluslararası bir gençlik projesi düzenleniyor.
Zeliha Demirci
|
25 Haziran 2021, Cuma - 14:07
 Kızılcahamam’dan uluslararası bir gençlik projesi

Kızılcahamam Belediyesi ve Anka Gençlik Derneği bu yaz bir gençlik projesi düzenleniyor. 5 farklı ülkeden gelecek olan gençler bu proje sayesinde farklı kültürleri tanıma ve yeni dostlar edinme fırsatı bulacak. Proje süresi olan bir hafta boyunca teknoloji ve internet üzerine etkinlikler düzenlenecek, spor aktiviteleri yapılacak, kültür geceleri yapılacak ve Kızılcahamam'ı keşfetmek için geziler düzenlenecek. Gençler, liderlik yetilerini geliştirmekle kalmayacak, yaparak öğrenecek ve takım çalışmasının birer parçası olacak.

Konu hakkında açıklama yapan Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, “Gençler sizler için çok önemli bir fırsatı Kızılcahamam'a getiriyoruz. 4 gencimizin dahil edileceği bu projeye başvuru çok basit, Kızılcahamam Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğümüze gelerek isminiz ve iletişim bilgilerinizi verebilirsiniz.” ifadelerini kullandı.

Kızılcahamam Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise, “Başvurular arasından mülakatla 4 genç seçilecektir. Ancak başvuran her gencimiz yapacağımız gezi aktivitelerine pikniklere, bisiklet turlarına ve diğer birçok aktivitemize katılabilecektir. Başvurular 9 Temmuz 2021 tarihine kadardır. Proje Tarihleri: 25 Temmuz-2 Ağustos 2021 gerçekleşecektir. Katılan gençlerimizin bütün giderleri Kızılcahamam Belediyesi tarafından karşılanacaktır. Hiçbir ücret talep edilmeyecektir.” denildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/852203/kizilcahamamdan-uluslararasi-bir-genclik-projesi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.