Altındağ Kurban Bayramı'na hazırlanıyor

Altındağ Belediyesine bağlı modern kurban satış ve kesim alanı baştan aşağı bakımdan geçerken, yurdun dört bir yanından getirilen kurbanlıklar da alanlarda yeni sahiplerini beklemeye başladı.
Samet Dirican
|
29 Haziran 2021, Salı - 10:12
Altındağ Kurban Bayramı'na hazırlanıyor

Kurban Satış ve Kesim Alanı, Kurban Bayramı'nda yine Altındağlıların yüzünü güldürecek.

Geçtiğimiz yıl tam kapasite hizmet veren tesis, bu yıl da en iyi hizmeti vermeye hazır.

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, bu yıl da geçen yıllarda olduğu gibi, hem satış hem de kesim hizmetinin en modern şekilde yapılacağı ortamı hazırladıklarını ve gerekli tüm hijyen tedbirlerinin alınacağını söyledi.

“Sağlık ve afiyetle Kurban Bayramı'na erişelim inşallah" diyen Başkan Balcı, Altındağ Belediyesinin vatandaşların kurban ibadetini en iyi biçimde ve en iyi şartlarda yerine getirebilmesi için çalıştığının altını çizdi.

Konforlu tesis

Türkiye'nin en modern kurban satış ve kesim alanını, alınan hijyen tedbirleriyle, bu yıl da Altındağlı vatandaşların hizmetine sunmaktan dolayı mutluluk duyduklarını söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, “200 dönümlük bir alan üzerinde yer alan tesiste birbirinden bağımsız 360 adet hayvan barınağı bulunuyor. Bu barınaklarda 7 bin ile 10 bin arasında hayvan oldukça sağlıklı koşullarda barınabiliyor. Tesiste, kurban satıcıları için sosyal alan da var. Hayvanların yanında konaklayan besiciler için de konforlu bir ortam mevcut. Mescitten abdesthaneye, kafeteryadan duş alacakları, yemek yiyecekleri yerlere kadar her şey var. Kurban Bayramı öncesinde vatandaşlarımız, her tür sağlık kontrollerinin yapıldığı bu alandan gönül rahatlığıyla kurbanlarını alabildikleri gibi, modern ve usülüne uygun bir şekilde kesim de yapabilecek. Kesimhaneyi son teknolojik ekipmanlarla modernize ettik” dedi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/858074/altindag-kurban-bayramina-hazirlaniyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.