Bahçeli siyasilere seslendi: Üzerimize düşeni yapalım

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli üniversite sınavlarının kaldırılması gerektiğine değinerek, "Türk gencinin sınav maratonunda eriyip gitmesine gönlümüz razı değildir." ifadelerini kullandı.
Samet Dirican
|
29 Haziran 2021, Salı - 10:39
Bahçeli siyasilere seslendi: Üzerimize düşeni yapalım

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu.

Eğitim ve öğretimde fırsat eşitliğinin sağlanması gerektiğini söyleyen Bahçeli, üniversite eğitiminin sınavsız temininin sağlanması gerektiğine vurgu yaptı.

Gençlerin önünü sınavdan sınava sokarak açamayız

Türkiye'nin bunu yapabilecek yeterlilikte olduğunu belirten Bahçeli, "Üniversitelerin insan gücünü yetiştiren kaynak ve kadrosuyla, bilim ve teknoloji üreten araştırmayı teşvik eden bilimsel yöntemlerle her meseleye çözüm arayan bu yönüyle de gelecek ümidi olan eğitim kurumlarına dönüşmesi amaç olmalıdır. Gençlerin önünü sınavdan sınava sokarak açamayız. Üniversite sınavlarına neşter zamanı gelmiştir. Her önüne gelen z kuşağından bahsediyor ama Türk gencinin sınav kuyusundan nasıl çıkacağını kimse konuşmuyor. Türk gençliğinin sınav maratonunda eriyip gitmesine gönlümüz razı değildir. Kaldı ki bu düşüncemiz de yeni değildir. Siyasi muhataplarımıza buradan sesleniyorum. Bize düşen sorumluluğun farkına varalım." ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/858161/bahceli-siyasilere-seslendi-uzerimize-duseni-yapalim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.