Devlet Bahçeli Kılıçdaroğlu'na yüklendi, Kanal İstanbul'a tam destek verdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında Türkiye'nin gündemine dair önemli açıklamalar yaptı.
Samet Dirican
|
29 Haziran 2021, Salı - 11:10
Devlet Bahçeli Kılıçdaroğlu'na yüklendi, Kanal İstanbul'a tam destek verdi

MHP Genel Başkanı Bahçeli geçtiğimiz günlerde basına servis edilen ve daha sonrasında ilgili kurumlar tarafından yalanlanan "Katarlı gençler Türkiye'de tıp okuyacak" haberi üzerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi.

Üniversite sınavından bir gün önce kurgulanarak algı operasyonuyla yalan bir haberin servis edildiğinin altın çizen Bahçeli, niyetleri kötü bazı hesapların bu yalanı köpürttüğünü söyledi.

Pinokyo olsa burnu uzar

Doğruluğunna yanlışlığına gerek duymadan Kemal Kılıçdaroğlu'nun devreye girdiğini belirten Bahçeli, "Kılıçdaroğlu attığı mesaj ile gençlerimizi galeyana getirmek için fitne tezgahını açtı. Sınava bir gün kala gençlerimizi kışkırtmaya, asparagas bir haberi yaymaya niyetlenen Kılıçdaroğlu yaş tahtaya basmakla kalmadı kendini de rezil etti. Yalan makinası yine tekleyip su kaynattı. Bazı haber siteleri "U" dönüşü yaparak özür diledi. Kemal Kılıçdaroğlu'ndan hala ses seda çıkmamıştır, utanmamıştır. CHP Genel Başkanı ahlak ve etik kaygın varsa Türk gençliğinden özür dilemelidir. Pinokyo olsa burnu uzar. Milli irade bu zihniyetin faillerinin burunlarını sandıkta sürtmeyi de iyi bilecektir." dedi.

AB kendi sahasında top çeviriyor

"AB liderleri zirvesinde Türkiye yine ihmal edilmiştir. Türkiye başlığı altında kabul edilen kararların yetersizliği açıktır. AB'nin kendi sahasında top çevirmesi akıl tutulmasıdır. Türkiye'nin tam üyelik hedefine hiçbir atıf yoktur. Adalet değerlerinden tamamen kopan AB'nin Türkiye'ye Akdeniz'de tek taraflı hareketlerden uzak durun demesi ileri düzeyde bir tehdittir. AB ile ilişkiler düğümlenmiştir. Akdeniz sularında ölen göçmenlerin sayısı kimsenin umrunda değildir. Mazlumlar AB'nin gündeminde değildir. Onların tek derdi göçmenleri Türkiye'de nasıl tutarımdır."

Partizan değiller ama şerefsiz oldukları kesin

"ABD'de kurulan bir örgüt var. Türkiye'nin demokrasiden otoriteye dönüşmesine cevap olarak oluşturulmuş, kar amacı olmayan uluslararası bir örgütmüş. Partizan değiller ama şerefsiz oldukları ortadadır. Bunlar Türkiye'ye demokrasi getireceklermiş. Kemal Kılıçdaroğlu'nun da zamanlamasına dikkat ediniz. İstanbul'da yaptığı bir konuşmada Türkiye'ye dostlarıyla beraber demokrasi getireceğini söylemişti. Bu derneğin görülmeyen ismi olduğuna kuşkulandığımız Kılıçdaroğlu'na yeni bir liste mi dayatıyorsunuz. Yeni kaos planları mı devreye sokacaksınız. Küstahlığın bu derecesi nasıl sineye çekilir. Hodrimeydan. Hadi geçin harekete. Allah şahit ki yerin yedi kat altına girmeyi göze alın."

Kanal İstanbul'a tam destek

Kanal İstanbul Türkiye'yi şahlandıracak bir projedir. Yapımı ve ödemeleri yasal bir güvenceye kavuşturulmalıdır. Kızılırmak'ı içine alan Kızıl Elma iç deniz yolunu, Yeşilırmak'ı içine alan Yeşil Kuşak iç deniz yolu projelerini de hayata geçirmeliyiz. Yapılanı yıkmak cinayettir. Varsa gücün daha iyisini yaparsın."

http://www.ankaramasasi.com/haber/858739/devlet-bahceli-kilicdarogluna-yuklendi-kanal-istanbula-tam-destek-verdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.