Erdoğan, ihtiyaç sahibi ailelerle görüştü

Ankara Masası
|
01 Mayıs 2020, Cuma - 10:21
Erdoğan, ihtiyaç sahibi ailelerle görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, video konferans yöntemiyle vatandaşlarla konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vefa Sosyal Destek Grubu’nun yardımda bulunduğu vatandaşlarla video konferans yöntemiyle görüştü.
Vefa Sosyal Destek Grubunun yardımda bulunduğu Elazığ, Kırıkkale, Edirne ve Şırnak'taki vatandaşlarla konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm vatandaşların Ramazanı Şerif’ini kutladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fatma teyzeye, “Ramazanı şerifiniz mübarek olsun rabbim inşallah şehidimizle sizleri cennetinde buluştursun. Valilikten ihtiyaçlarınız gideriliyor. Vefa sosyal destek grubu ihtiyaçlarınızı gideriyor mu?” dedi. Fatma Teyze ve eşi  de kendilerine yardım geldiğini ,ihtiyaçlarının giderildiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın görüştüğü bir diğer ailenin fertleri Raziye hanım ve eşi ise, “(Vefa Sosyal Destek Grubu)Hızır gibi bize yetişiyor ilaçlarımızı getiriyorlar, maske, kolonya getiriyorlar. Maaşımızı getiriyorlar, faturalarımızı getiriyorlar. Sen herkese yardım ettin. Allah seni başımızdan eksik etmesin. Vefa sürekli Hızır gibi evimizde” dediler.

"Şu beladan da Rabbim inşallah bizleri en kısa zamanda muhafaza etsin"
Vefa Sosyal Destek Grubu’nun yardım ettiği Emine hanım ve ailesi ile de görüşen Erdoğan, “Rabbim Ramazan-ı Şerif’e kavuşturduğu gibi inşallah bizleri bayrama da kavuştursun. Şu beladan da Rabbim inşallah bizleri en kısa zamanda muhafaza etsin” dedi.

Emine hanım ve ailesi, Erdoğan’ın “Vefa Sosyal Destek Grubu ihtiyaçlarınızı karşılıyor mu?” sorusunu, “Karşılıyorlar Allah razı olsun hepsinden. Her zaman her konuda yardımcı oluyorlar. Sizin huzurunuzda teşekkür etmek istiyorum” şeklinde yanıtladı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/8620/erdogan-ihtiyac-sahibi-ailelerle-gorustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.