Ahmet Hakan'dan Abdullah Gül yorumu

Gazeteci Ahmet Hakan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun kafasında cumhurbaşkanı adayı olarak Abdullah Gül'ün olmasının, kendisini dehşete düşürdüğünü söyledi.
Ankara Masası
|
17 Ağustos 2020, Pazartesi - 20:12
Ahmet Hakan'dan Abdullah Gül yorumu

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet gazetesinden İpek Özbey'e verdiği röportajda cumhurbaşkanı adaylarının Abdullah Gül olacağına dair işaretler verdi.

Kılıçdaroğlu, Abdullah Gül'ün aday olma ihtimaline dair "Bu konuda bize gelen hiçbir şey yok. Olmayan bir konuda bir düşünce beyan etmemizin mantığı yok. Abdullah Gül’den neden bu kadar korkuyorlar?" açıklamalarında bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun röportajı siyaset gündemine bomba gibi düşerken, Gazeteci Ahmet Hakan bu açıklamaların kendisini dehşete düşürdüğünü söyledi.

"TAYYİP ERDOĞAN KESİN KAZANIR"

Hakan, Ak Partililerin Abdullah Gül'ün adaylığını isteyeceğini belirtirken "Ben her ne kadar konuklarımız Kemal Bey'in kafasında Abdullah Gül var desede ihtimal vermiyordum. Açıkçası çok şaşırdım, dehşete düştüm. Ben Ak Partili olsam tir tir titriyorum, gözümüz korktu derim ki Kemal Bey Abdullah Gül'ü aday yapsın. Çünkü AK Partililerin rasyonel olarak baktığımızda bulup bulamayacağı bir aday. O çıksa Tayyip Erdoğan kesin kazanır. Bana göre öyle" diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/86203/ahmet-hakandan-abdullah-gul-yorumu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.