Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar yeni projeyi duyurdu

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, jeotermal sondaj kuyusunun jeotermal sera yapımında değerlendirileceğini açıkladı.
Zeliha Demirci
|
30 Haziran 2021, Çarşamba - 11:17
Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar yeni projeyi duyurdu

Süleyman Acar sosyal medya hesabından yeni bir projenin başlayacağını duyurdu. Acar paylaşımında, “Önceki yıllarda Maden Tetkik Arama Müdürlüğü tarafından açılan ancak işletilmeyen, Üçbaş Mahallemizdeki jeotermal sondaj kuyusu, Ankara Valiliğimiz, Kaymakamlığımız ve Belediyemiz öncülüğünde jeotermal sera yapımında değerlendirilmek üzere devreye alınacak.” dedi.

Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy ile incelemelerde bulunan Acar, “Tarımsal üretim açısından büyük önem arz eden jeotermal sera projesi tamamlandığında, termal su cenneti ilçemizde yeni bir istihdam alanı olacak.” ifadelerini kullandı.

Can Aksoy ise yaptığı açıklamada; “Jeotermal seralar hayalimiz yeni bir aşama kazanıyor. Uzun yıllar atıl kalan bir jeotermal kuyumuza yatırım kararı alındı. Özel sektör için karlı, bölgemiz için yeni bir istihdam alanı açması dileğiyle Belediye Başkanımız Süleyman Acar ile alanı yerinde inceledik.” şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/862052/kizilcahamam-belediye-baskani-suleyman-acar-yeni-projeyi-duyurdu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.