Murat 124 sevdalıları Ankara’da kampa giriyor

Murat 124 Sevdası Kulübü ve Ankara Anadol Kulübü üyeleri Kızılcahamam’da üç günlük kampa girecek.
Zeliha Demirci
|
30 Haziran 2021, Çarşamba - 12:40
Murat 124 sevdalıları Ankara’da kampa giriyor

Murat 124 Sevdası Kulübü ve Ankara Anadol Kulübü üyeleri Kızılcahamam'da gerçekleşecek kampta bir araya gelecek. 26 bin üyesi bulunan Murat 124 Sevdası Kulübü ve Ankara Anadol Kulübü Başkanı Ali Demir, Belediye Başkanı Süleyman Acar'ın destekleri ile Kızılcahamam'da 3 günlük kampta buluşacaklarını bildirdi.

Süleyman Acar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Normalleşmeye başladığımız bu süreçte, bizde belediye olarak etkinliklere başlıyoruz. Başta Murat 124 Sevdası olmak üzere klasik araba severler bu etkinliğimize en çok siz sevineceksiniz. 2 yıl önce gerçekleştirdiğimiz ve o dönem hemşehrilerimizin ve misafirlerimizin çok memnun kaldığı, Murat 124 etkinliğimizi tekrar gerçekleştireceğiz.” dedi.

Acar şöyle devam etti: “Murat 124 Sevdası Kurucu Başkanı Ali Demir ve Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Muzaffer Arslan ile belediyemizde bir araya gelerek etkinliğin detaylarını belirledik. Geçtiğimiz yıl pandemi sebebi ile yapamadığımız, Murat 124 etkinliğimizi, 30-31 Temmuz ve 1 Ağustos tarihinde ilçemizde gerçekleştireceğiz. Böyle güzel bir organizasyonun bu yıl üçüncüsüne ev sahipliği yapacağımız için mutluluk duyuyoruz.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/862228/murat-124-sevdalilari-ankarada-kampa-giriyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.