Ankara Büyükşehir Belediyesi ünlü sanatçıları Başkentlilerle buluşturuyor

Normalleşme kararının alınmasının ardından Başkent’in park ve rekreasyon alanlarını “Mutluluk Sahneleri” adıyla amatör müzisyenlere açan Ankara Büyükşehir Belediyesi şimdi de “Büyükşehir Parklarda” adlı konser programlarıyla ünlü sanatçıları Başkentlilerle buluşturacak. İlk konser programı 3 Temmuz Cumartesi günü saat 20.30’da Altınpark’ta Işın Karaca ile başlayacak.
Büşra Bayrak
|
30 Haziran 2021, Çarşamba - 15:46
Ankara Büyükşehir Belediyesi ünlü sanatçıları Başkentlilerle buluşturuyor

Pandemi sürecinde ara verilen birçok etkinlik ve konser programları 1 Temmuz’dan itibaren normalleşme sürecine geçilmesiyle yeniden başlıyor.

Önce amatör müzisyenlere ‘Mutluluk Sahneleri’ ile park ve rekreasyon alanlarının kapılarını açan Ankara Büyükşehir Belediyesi şimdi de ‘Büyükşehir Parklarda’ adlı yeni konser programları ile ünlü sanatçıları Başkentlilerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Hafta sonu ilk konser programı Işın Karaca ve İsmail Altunsaray ile başlıyor

Yaz aylarının başlamasıyla birlikte Başkentli sanatseverlerin açık hava konserleriyle kulağının pasını silmeyi amaçlayan Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı her hafta ‘Büyükşehir Parklarda’ konser programları ile ünlü isimleri Başkent’te ağırlayacak.

Bu hafta sonu ‘Büyükşehir Parklarda’ programlarının ilki 3 Temmuz Cumartesi günü saat 20.30’da Altınpark’ta ünlü sanatçı Işın Karaca’nın konseriyle başlayacak. Hafta sonları gerçekleştirilecek ve ABB TV’den canlı olarak yayınlanacak konser programları 4 Temmuz Pazar günü saat 20.30’da ise Çubuk 1 Barajı Rekreasyon alanında İsmail Altunsaray’ın vereceği müzik ziyafeti ile devam edecek.

http://www.ankaramasasi.com/haber/863212/ankara-buyuksehir-belediyesi-unlu-sanatcilari-baskentlilerle-bulusturuyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.