Fenerbahçe'de yeni hoca kim olacak? Paulo Fonseca cephesinden açıklama...

Fenerbahçe sezon açılışını yeni hocası olmadan yapacak. Paulo Fonseca ile anlaşıldığı yönündeki haberlerin ardından Fonseca'nın menajerlik şirketi Empower Sports bu haberi yalanladı. Bu gelişmenin ardından gözler Slaven Bilic'e çevrildi.
Samet Dirican
|
01 Temmuz 2021, Perşembe - 09:50
Fenerbahçe'de yeni hoca kim olacak?  Paulo Fonseca cephesinden açıklama...

Fenerbahçe sezonu açmasına rağmen hala yeni teknik direktörünü bulamadı, son olarak Paulo Fonseca ile anlaşıldığı yönündeki haberlerde menajerlik şirketi Empower Sports tarafından yalanlandı. Slaven Bilic ile yeniden görüşen Fenerbahçe yönetimi "sözleşmeni feshet gel" dedi.

Süper Lig hazırlıkları için sahaya inecek olan Fenerbahçe'de taraftarlar her gün yeni hocanın açıklanacağı umudu ile beklerken bugün sezonu açacak olan Fenerbahçe antrenmana hocasız çıkacak.

Şirketten açıklama geldi

Fenerbahçe ile anlaştığı iddia edilen Portekizli Paulo Fonseca'nın menajerlik şirketi Empower Sports bir açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada "Fonseca'nın Fenerbahçe ile anlaştığına dair tüm haberler gerçek dışıdır. Portekizli teknik direktör ile Türk kulübü arasında herhangi bir görüşme olmamıştır." denildi.

Maliyeti yüksek diye...

Bu arada Paulo Fonseca'dan maliyetinin yüksek olması nedeniyle vazgeçildiği öğrenildi.

Bilic'e göz kırptılar...

Bu gelişme üzerine Kanarya, Slaven Bilic için yeni bir hamle yaptı. Hırvat hocaya ikinci kez haber yollayan yönetim, BJ Guoan ile 31 Aralık 2022'de bitecek olan sözleşmesini feshetmesini istedi.

Bilic takımıyla görüşecek

52 yaşındaki çalıştırıcı, bu noktada Çin kulübüyle ikinci bir görüşme yapacak.

http://www.ankaramasasi.com/haber/863949/fenerbahcede-yeni-hoca-kim-olacak-paulo-fonseca-cephesinden-aciklama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.